Geheugenkaart

Extra telefoongeheugen kan heel handig zijn, zekers als je bijvoorbeeld veel filmpjes maakt. Wil je extra telefoongeheugen? Vergelijk dan hier SD-kaartjes. 

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

Geheugenkaartjes

Waarom een geheugenkaart nemen?

Tegenwoordig hebben de meeste nieuwe telefoons al veel opslaggeheugen, maar het kan voorkomen dat dit (na verloop van tijd) net te weinig is. Daarom kan een geheugenkaart voor de smartphone best wel handig zijn.

Kan ik een geheugkaartje in mijn telefoon stoppen?

Je kunt niet in iedere telefoon een SD-kaartje stoppen. Daarnaast kun je in sommige smartphones maar een SD-kaartje van een maximum aantal gigabyte stoppen. Het is dus belangrijk om dit van te voren goed na te kijken, voordat je extra 

BLOGS OVER geheugenkaartjes

Meer informatie over geheugenkaartjes

hoeveel gb heb ik nodig?

Dat verschilt en is lastig te zeggen. Ten eerste is het belangrijk om te kijken hoeveel GB je nu hebt op jouw telefoon. Vervolgens kun je bij instellingen kijken waar je vooral opslagruimte aan besteed. Op basis hiervan kun je een indicatie maken hoeveel GB je nodig hebt. 

Hoeveel kost een geheugenkaartje?

De prijzen van geheugenkaartjes variëren. Je betaalt voor het merk, opslagruimte, snelheidsklasse en nog meer. Kijk dus goed wat je nodig hebt en betaal niet teveel.

Andere oplossingen voor telefoonopslag

Kun je geen geheugenkaartje in jouw telefoon stoppen? Dan kun je ervoor kiezen om ergens cloudopslag te nemen. Dit kan een alternatief zijn voor een geheugenkaartje.

Prijshistorie en -Alerts voor geheugenkaartjes

Bij telecomplaza.nl zorg je ervoor dat je nooit teveel gaat betalen. Je kunt een prijsalert instellen. Mocht de prijs dalen van een SD-kaartje, dan krijg jij een e-mail. Daarnaast kun jij de prijshistorie van dit product zien.