Pocket printers

Bekijk hier de beste pocket printers. Met de prijshistorie en prijsalerts weet jij zeker dat je nooit teveel gaat betalen!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

Pocket printers

Wat is een pocket printer?

Een pocket printer is een kleine printer die je gemakkelijk mee kan nemen. Met een smartphone print je eenvoudig kleine foto`s uit via een pocket printer. Dit is meestal snel geregeld. 

Voordelen van een smartwatch

Pocket printers zijn klein en makkelijk mee te nemen. Foto`s kunnen direct afgedrukt worden. Dit is een voordeel t.o.v. normale printers. Meestal zijn de foto`s binnen één minuut geprint. Daarnaast heb je vaak bij pocket printers geen hoge inkt kosten.

BLOGS OVER POCKETPRINTERS

Meer informatie over pocket printers

Waarom een pocket printer nemen?

Een pocket print is makkelijk om mee te nemen. Als je op een feestje een foto hebt gemaakt, dan kun je deze direct printen en aan iemand meegeven. 

Hoeveel kost een pocket printer?

De prijzen varieren best wel. Dit komt mede door de wat voor pocket printer het is. Er zijn verschillende soorten print mogelijkheden, zoals thermische en met zink-technologie. Het papier kan bij de ene pocket printer dus wat goedkoper zijn dan bij de andere.

Welke pocket printer is nu het beste?

Dat verschilt echt per persoon. Iedereen heeft andere wensen en eisen. Zoals we al gezegd hebben is het goed om te kijken of er inkt of speciaal papier nodig is. Soms kan het verstandiger zijn om een iets duurdere pocket printer aan te schaffen, omdat het papier vele malen goedkoper is. Weeg dit dus zelf eerst goed af.

Prijshistorie en -Alerts voor pocket printers?

Ja, bij Telecomplaza.nl kun je de prijshistorie zien van een product, in dit geval pocket printers. Daarnaast kun je een prijsalert instellen. Dat is even handig, als de prijs daalt naar jouw gewenste prijs, dan krijg je automatisch een mailtje! Klik op een product om de prijshistorie en prijsalerts te zien. Zo betaal jij nooit teveel voor een pocket printer en andere producten!