Beste pocket printers 2021

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp

Beste pocket printers 2021

Je bent net op vakantie geweest en je hebt weer honderden, misschien wel duizenden foto`s. Vaak kijk je ze niet meer terug en staan ze allemaal op jouw telefoon. Het is fijn om direct sommige foto`s uit te printen. Nu ga je geen grote printer meenemen op vakantie. Met een pocket printer kun je gemakkelijk foto`s afdrukken. In dit artikel lees je er alles over. Daarnaast worden er tien pocket printers toegelicht in dit artikel. Als laatste worden de alternatieven van een pocket printer beschreven, zoals een Polaroidcamera.

Inhoud

Wat zijn pocket printers?

De naam verraadt het eigenlijk al. Pocket betekent zak. Letterlijk vertaald is dit dus een zak printer. Met een pocket printer kun je dus eenvoudig kleine foto`s uitprinten via jouw smartphone. Deze printer kun je overal gemakkelijk meenemen. Ideaal als je op vakantie vrienden hebt gemaakt en je hun een foto wilt meegeven. Je maakt dan een foto en kunt deze bewerken. Daarna kun je deze makkelijk printen en aan iemand geven. Daarnaast is het handig als je ergens een feestje hebt. Je kunt direct de beste (of juist de slechtste) selfies printen. Maak deze momenten leuker met een pocket printer!

Hoe werken pocket printers?

De werking van een pocket printer verschilt per printer. Allereerst is het belangrijk dat de pocket printer goed opgeladen is. Je wil natuurlijk niet hebben dat de printer leeg is als je ergens bent. Vervolgens volg je de installatie instructies en plaats je papier in de printer. Dit kan per printer en per merk verschillen. Als je een foto hebt gemaakt die je wil gaan printen, zet je eerst de pocket printer aan. Vervolgens koppel je de pocket printer met jouw telefoon via WIFI, Bluetooth of met een kabeltje. Daarna kun jij heel gemakkelijk jouw foto printen.

Niet alle pocket printers werken met inkt. Het kan zijn dat jouw pocket printer werkt met zinkpapier. Dit is zowel een voordeel als een nadeel. Je hoeft geen cartridges te vervangen, maar je hebt wel zinkpapier nodig. Bepaal dus van te voren of je een inkt pocket printer wil hebben of eentje die werkt met zink papier. Hieronder zie je een video waar geprint wordt zonder inkt.

Bij sommige printers zit een app waar je de foto`s ook mee kunt bewerken. Het is ook mogelijk om zelf je foto`s te bewerken. Bij sommige printers krijg je een foto met op de achterkant een plakstrip. Je kunt dan de foto`s makkelijk opplakken. Dat is handig als je een feestje ergens hebt en direct foto`s wilt ophangen. 

Als je een printer gevonden hebt die bij jou past, kijk en controleer dan altijd de productspecificaties en reviews. Sommige printers zijn thermische printers waar je alleen zwart wit mee kunt printen. Dit geeft ook een mooi effect, maar als je dit niet weet en je krijgt de printer binnen, is dat wel een flinke tegenvaller.

Verschil met een normale printer

Nu zullen we even een paar verschillen toelichten met een normale printer. Ten eerste is dat het formaat van het papier. Met een normale printer print je vaak op A4 formaat. Bij een pocket printer print je dus veel kleiner. Het verschilt per printer hoe groot je kunt printen. Daarnaast verschilt de kwaliteit van het printen ook. De pocket printer is handig als je ergens direct foto`s wilt uitprinten. Daarnaast worden de foto`s op een klein/schattig formaat geprint. 

Beste pocket printers 2021

Wij kunnen niet zomaar zeggen welke pocket printer de beste is. Dat verschilt echt per persoon. Iedereen heeft andere wensen en eisen. Wij proberen liever voor iedereen de weg wijs te maken en verschillende modellen te laten zien. Hieronder worden verschillende pocket printers weergegeven. Kijk ook eventueel naar andere pocketprinters, zodat jij echt een goede keuze kunt maken.

Waar je nog op moet letten

Als je de printer hebt aangeschaft, dan ben je er nog niet. Soms wordt er wat printpapier meegeleverd, maar die moet je zelf ook nog aanschaffen als je meer wil gaan printen.  Kijk voordat je de printer aanschaft welk papier in de printer moet. Per printer kan dit verschillen. De prijzen van het printpapier zullen dus ook variëren. Mocht een printer bijvoorbeeld €10 duurder zijn dan een andere printer, maar het printpapier €2 goedkoper, dan kan het (op termijn) toch voordeliger zijn om de iets duurdere printer te nemen. Voor vele mensen kan het een tegenvaller zijn als je dit niet van te voren weet.

Daarnaast willen we nog een keer goed melden dat je moet nakijken of de printer in kleur print of zwart wit. Het is echt een tegenvaller als je het product hebt ontvangen en je erachter komt dat de printer in zwart wit print. Kijk dus goed naar de productspecificaties voordat je de aankoop doet. Kijk of jouw telefoon geschikt is voor de printer.Daarnaast is het raadzaam om recensies van andere te lezen over de pocket printer. Je komt dan misschien meer te weten over hoe de printer presteert. Het is lastig om van te voren iets over de kwaliteit te zeggen als je het product nog niet getest hebt. Andere hebben het product al getest, dus kijk naar die ervaringen! Let wel op dat sommige mensen misschien te kritisch zijn en iedereen een andere mening heeft. 

De voordelen van een pocket printer

Nu zullen we even naar de voordelen van een pocket printer kijken. Ten eerste zijn pocket printers meestal wat kleiner. Je kunt ze dus makkelijk meenemen in een tas. Daarnaast kun je de foto`s direct uitprinten, leuk voor een feestje! Het zijn kleinere foto`s die je mooi kan gebruiken in een fotoboek of kan ophangen op jouw kamer. 

De nadelen van een pocket printer

Een nadeel van een pocket printer kan het dure papier zijn. Het is niet heel goedkoop. Gelukkig kun je wel eerst een foto maken en bewerken voordat je hem print. Vroeger maakte je een foto met een wegwerpcamera, maar toen was het nog maar de vraag of een foto gelukt was. Het is dus fijn dat je van te voren de foto kan zien (en bewerken).

Vormen van een pocket printer

Een pocket printer kan verschillende vormen hebben. Sommige zijn iets groter, dikker of kleiner dan andere. Het is daarom ook goed om van te voren te kijken naar de vorm die voor jouw het makkelijkste is. Je wilt de pocket printer graag meenemen, dus denk hier goed over na.

De printtijd 

De printtijd van een pocket printer kan verschillen. Sommige printers doen er iets langer dan een minuut over om een foto te printen, andere doen er slechts enkele seconden over. Mocht je dit belangrijk vinden dan is het goed om dit van te voren even na te kijken. Dit kun je doen op de productpagina van de aanbieder.

Pocket printer prijzen

De prijzen van pocket printers variëren sterk. Er bestaan al pocket printers voor een paar tientjes, maar ook van boven de honderd euro. Als je een pocket printer gaat aanschaffen, dan is het niet alleen belangrijk om naar de prijs van een pocket printer te kijken, maar ook om naar de prijzen van het papier te kijken. Het kan dus uiteindelijk misschien goedkoper zijn om een pocket printer aan te schaffen die iets duurder is, maar goedkoper papier heeft. 

Vergelijken

Bij Telecomplaza.nl kun je eenvoudig de prijsstatistieken bekijken van producten. Op welk moment was jouw favoriete product het goedkoopste? Daarnaast kun je eenvoudig een prijsalert instellen voor een pocket printer. Je ontvangt dan automatisch een mailtje als de prijs gedaald is.

Alternatieven

Je hebt veel gelezen over pocket printers. Mocht je nog twijfelen om er een aan te schaffen, dan kun je ook nog eens kijken naar de alternatieve. Een alternatief hebben we al besproken. Dat is een camera met een mobiele printer van Canon. Daarnaast zijn er nog andere alternatieven, zoals een populaire Polaroidcamera. Een polaroidcamera is een fototoestel die direct na het maken van de foto, de foto ook afdrukt.

Hier staat een Polaroidcamera afgebeeld. Deze camera`s worden steeds populairder. Als je een foto maakt, dan wordt het meteen geprint. Heb je een gekke bek getrokken tijdens het maken van de foto? Dan heb jij pech (of geluk) en wordt hij direct uitgeprint! Sommige Polaroidcamera`s werken op batterijen en andere weer op een accu.

Meestal heb je voor deze Polaroidcamera`s ook geen inkt nodig. Kijk goed na of dat zo is!  Je hebt wel afdrukpapier nodig in het juiste formaat. Bedenk van te voren goed of je een Polaroidcamera wil of een pocket printer. Bij een Polaroidcamera worden de foto`s vaak direct geprint. Bij een mobiele printer kun je nog selecteren welke foto je wilt printen.

Een ander alternatief is om je foto`s bij bijvoorbeeld de Hema te laten printen. Ook kun je thuis een grotere printer kopen. Het formaat wordt dan wel anders dan een pocket printer. Overweeg goed wat de voordelen zijn en hoeveel het kost. Een pocket printer heeft wel zijn charme en kan heel leuk zijn op bepaalde momenten, zoals feesten. Achteraf je foto`s laten printen is minder leuk en spontaan, maar misschien wel goedkoper. 

Meer informatie over pocket printers

Wil je meer lezen over pocket printers? Regelmatig worden er artikelen gepubliceerd. Daarnaast kun je de prijzen van pocket printers goed volgen.

Over Telecomplaza.nl

Telecomplaza.nl maakt het eenvoudig om een telefoon met/of abonnement te kiezen. Door de praktische hulptools die we bieden kun je snel een goede keuze maken.

LAATSTE BERICHTEN

Mis niets!

Weekly Tutorial