Telecomplaza.nl

Beste pocket printers 2020

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp

Beste pocket printers 2020

Je bent net op vakantie geweest en je hebt weer honderden, misschien wel duizenden foto`s. Vaak kijk je ze niet meer terug en staan ze allemaal op jouw telefoon. Het is fijn om direct sommige foto`s uit te printen. Nu ga je geen grote printer meenemen op vakantie. Met een pocket printer kun je gemakkelijk foto`s afdrukken. In dit artikel lees je er alles over. Daarnaast worden er tien pocket printers toegelicht in dit artikel. Als laatste worden de alternatieven van een pocket printer beschreven, zoals een Polaroidcamera.

Inhoud

Wat zijn pocket printers?

De naam verraadt het eigenlijk al. Pocket betekent zak. Letterlijk vertaald is dit dus een zak printer. Deze printer kun je overal gemakkelijk meenemen. Ideaal als je op vakantie vrienden hebt gemaakt en je hun een foto wilt meegeven. Daarnaast is het handig als je ergens een feestje hebt. Je kunt direct de beste (of juist de slechtste) selfies printen.

Hoe werken pocket printers?

De werking van een pocket printer verschilt per printer. Allereerst is het belangrijk dat de pocket printer goed opgeladen is. Je wil natuurlijk niet hebben dat de printer leeg is als je ergens bent. Vervolgens volg je de installatie instructies en plaats je papier in de printer. Dit kan per printer en per merk verschillen. Als je een foto hebt gemaakt die je wil printen, zet je eerst de pocket printer aan. Vervolgens koppel je de pocket printer met jouw telefoon via WIFI, Bluetooth of met een kabeltje. 

Niet alle pocket printers werken met inkt. Het kan zijn dat jouw pocket printer werkt met zinkpapier. Dit is zowel een voordeel als een nadeel. Je hoeft geen cartridges te vervangen, maar je hebt wel zinkpapier nodig. Bepaal dus van te voren of je een inkt pocket printer wil hebben of eentje die werkt met zink papier. Hieronder zie je een video waar geprint wordt zonder inkt.

Bij sommige printers zit een app waar je de foto`s ook mee kunt bewerken. Het is ook mogelijk om zelf je foto`s te bewerken. Bij sommige printers krijg je een foto met op de achterkant een plakstrip. Je kunt dan de foto`s makkelijk opplakken. Dat is handig als je een feestje ergens hebt en direct foto`s wilt ophangen. 

Als je een printer gevonden hebt die bij jou past, kijk en controleer dan altijd de productspecificaties en reviews. Sommige printers zijn thermische printers waar je alleen zwart wit mee kunt printen. Dit geeft ook een mooi effect, maar als je dit niet weet en je krijgt de printer binnen, is dat wel een flinke tegenvaller.

Verschil met een normale printer

Nu zullen we even een paar verschillen toelichten met een normale printer. Ten eerste is dat het formaat van het papier. Met een normale printer print je vaak op A4 formaat. Bij een pocket printer print je dus veel kleiner. Het verschilt per printer hoe groot je kunt printen. Daarnaast verschilt de kwaliteit van het printen ook. De pocket printer is handig als je ergens direct foto`s wilt uitprinten. Daarnaast worden de foto`s op een klein/schattig formaat geprint. 

Beste pocket printers 2020

Wij kunnen niet zomaar zeggen welke pocket printer de beste is. Dat verschilt echt per persoon. Iedereen heeft andere wensen en eisen. Wij proberen liever voor iedereen de weg wijs te maken en verschillende modellen te laten zien. Hieronder worden verschillende pocket printers weergegeven. Kijk ook eventueel naar andere pocketprinters, zodat jij echt een goede keuze kunt maken.

HP Sprocket New Edition - Mobiele Fotoprinter

Dit is de opvolger van de HP sprocket.  Deze printer is sneller in staat om te koppelen met jouw telefoon. Ook heeft deze printer een spaarstand en kunnen meerdere personen verbinden met de printer en printen. Leuk als je op een feestje bent! Deze pocket printer is verkrijgbaar in meerdere kleuren, zoals wit, zwart en roze.

Om de printer te gebruiken download je de HP Sprocket app. De printer maakt gebruik van de zink, dus je hoeft geen inkt te kopen. Zorg er wel voor dat je het juiste printpapier aanschaft. Wil je meer lezen over deze pocket printer? Bekijk dan hieronder de video of lees hier verder op bol.com.

Fujifilm Instax Mini Link

Deze mobiele foto printer is makkelijk in gebruik. Hij is te verkrijgen in de kleuren Ash White, Dark Denim en Dusky Pink. Deze printer heeft verschillende creatieve functies, zoals een reprint foto. Als je ergens bent en je wil een foto vaker printen, kun je op de reprint knop drukken. Zo kunnen andere ook direct de foto meenemen. De printer heeft dus veel functies en kun je makkelijk meenemen in een tas. Dit is een leuke mobiele foto printer als je van foto`s delen houdt. 

HP Sprocket plus

Deze pocket printer is ook gemakkelijk in gebruik. De afmetingen van de printer zijn 142 mm breed, 89 mm diep en 18 mm hoog. Het duurt ongeveer 1.5 uur om deze accu helemaal op te laden. Ook deze pocketprinter werkt met een app en via de zink printtechnologie. Deze printer is verkrijgbaar in de kleur wit en zwart

Memobird® Mobiele Portable Pocket Printer 2.0

Dit is misschien wel een speciale pocket printer in deze lijst. Naast mobiele printer, fungeert dit apparaat ook als een soort messenger. Je kunt papiere berichten wereldwijd verzenden naar vrienden. Voor deze printer heb je wederom geen inkt nodig! De Memobird is een thermische printer waardoor je alleen zwart wit kunt printen. Dit geeft wel een cool retro effect. Lees hier meer over deze pocket printer

PeriPage Pocket Printer

Dit is ook een thermische printer. Je hebt hier dus geen inkt voor nodig, maar je kunt alleen in zwart wit printen. Overweeg of je dit wil of dat je juist een pocket printer wil die in kleur print. Deze printer heeft een resolutie van 204 DPI en afmetingen van 7.9*7.9*4.9 CM. De printer is makkelijk mee te nemen. 

UP-Tech Mobiele Portable Pocket Printer

Dit is een compacte en lichte printer geschikt voor Android en iOS apparaten. Ook deze printer werkt via een App en Bluetooth. Met deze printer kun je ook berichten sturen naar vrienden over de hele wereld

Huawei pocket printer cv380

Deze printer print foto`s binnen vijf seconden. Voor deze pocket printer heb je geen inkt nodig! Via de app zijn er verschillende mogelijkheden en handige toepassingen. Meer weten over de Huawei pocket printer? Lees dan hier verder.

Canon zoemini

Ook canon heeft een mobiel fotoprinter, namelijk de Zoemini. Deze printer maakt gebruik van zink technologie waardoor jij geen inkt nodig hebt. De foto`s print je in het formaat 5*7.6 CM. In de app die je kunt downloaden, zitten nog verschillende bewerkingsmogelijkheden. In de video hieronder kun je meer zien van de Canon Zoemini.

Naast de mobiele foto printer, heeft canon ook een camera met mobiele printer. In dit artikel gaan wij hier niet verder op in, maar misschien is dit toch iets voor jou. Je kunt er hier meer over lezen.

Kodak fotoprinter mini 2

Deze pocket printer is compact en licht. In deze printer zitten wel cartridges. Deze printer gebruikt dus wel inkt. De fotoafdruk wordt automatisch voorzien van een beschermlaagje. Ideaal, zou komen er ook minder snel vingerafdrukken op! Via NFC kun je een ‘one touch’ verbindingen tot stand brengen.

Prynt pocket foto printer voor Iphone

Als laatste sluiten we af met een opvallende pocket printer. Met de Prynt Pocket veranderd je Iphone in een handomdraai in een polaroid camera. Natuurlijk kun je ook foto`s afdrukken die je een andere keer al had gemaakt. Dit model is helaas alleen geschikt voor Iphones. 

Daarnaast zit er in de app nog een leuke augmented reality functie op die jouw foto`s tot leven laten komen. Als je een Iphone hebt is deze pocket printer misschien wel de moeite waard. Hier kun je meer lezen over deze printer.

Polaroid Zip Mobile printer

Misschien ken je het merk Polaroid wel. Daarbij denk je misschien niet direct aan een mobiele printer, maar eerder aan een Polaroidcamera. Dat is heel logisch, maar Polaroid heeft ook een pocket printer met zelfs een NFC-functie. 

Waar je nog op moet letten

Als je de printer hebt aangeschaft, dan ben je er nog niet. Soms wordt er wat printpapier meegeleverd, maar die moet je zelf ook nog aanschaffen als je meer wil gaan printen.  Kijk voordat je de printer aanschaft welk papier in de printer moet. Per printer kan dit verschillen. De prijzen van het printpapier zullen dus ook variëren. Mocht een printer bijvoorbeeld €10 duurder zijn dan een andere printer, maar het printpapier €2 goedkoper, dan kan het (op termijn) toch voordeliger zijn om de iets duurdere printer te nemen. Voor vele mensen kan het een tegenvaller zijn als je dit niet van te voren weet.

Hier staat het printpapier afgebeeld voor de HP sprocket. Dit is zink foto papier. Het voordeel is dat je geen inkt hoeft aan te schaffen. Voor een andere printer heb je misschien weer ander papier nodig. Het formaat verschilt ook per printer. Kijk dus eerst welk printpapier jij nodig hebt.

daarnaast willen we nog een keer goed melden dat je moet nakijken of de printer in kleur print of zwart wit. Het is echt een tegenvaller als je het product hebt ontvangen en je erachter komt dat de printer in zwart wit print. Kijk dus goed naar de productspecificaties voordat je de aankoop doet. Kijk of jouw telefoon geschikt is voor de printer.Daarnaast is het raadzaam om recensies van andere te lezen over de pocket printer. Je komt dan misschien meer te weten over hoe de printer presteert. Het is lastig om van te voren iets over de kwaliteit te zeggen als je het product nog niet getest hebt. Andere hebben het product al getest, dus kijk naar die ervaringen! Let wel op dat sommige mensen misschien te kritisch zijn en iedereen een andere mening heeft. 

Alternatieven

Je hebt veel gelezen over pocket printers. Mocht je nog twijfelen om er een aan te schaffen, dan kun je ook nog eens kijken naar de alternatieve. Een alternatief hebben we al besproken. Dat is een camera met een mobiele printer van Canon. Daarnaast zijn er nog andere alternatieven, zoals een populaire Polaroidcamera. Een polaroidcamera is een fototoestel die direct na het maken van de foto, de foto ook afdrukt.

Hier staat een Polaroidcamera afgebeeld. Deze camera`s worden steeds populairder. Als je een foto maakt, dan wordt het meteen geprint. Heb je een gekke bek getrokken tijdens het maken van de foto? Dan heb jij pech (of geluk) en wordt hij direct uitgeprint! Sommige Polaroidcamera`s werken op batterijen en andere weer op een accu.

Meestal heb je voor deze Polaroidcamera`s ook geen inkt nodig. Kijk goed na of dat zo is!  Je hebt wel afdrukpapier nodig in het juiste formaat. Bedenk van te voren goed of je een Polaroidcamera wil of een pocket printer. Bij een Polaroidcamera worden de foto`s vaak direct geprint. Bij een mobiele printer kun je nog selecteren welke foto je wilt printen.

Een ander alternatief is om je foto`s bij bijvoorbeeld de Hema te laten printen. Ook kun je thuis een grotere printer kopen. Het formaat wordt dan wel anders dan een pocket printer. Overweeg goed wat de voordelen zijn en hoeveel het kost. Een pocket printer heeft wel zijn charme en kan heel leuk zijn op bepaalde momenten, zoals feesten. Achteraf je foto`s laten printen is minder leuk en spontaan, maar misschien wel goedkoper. 

Tot slot

Nu heb je alles gelezen over pocket printers. Heb je nog een powerbank nodig om jouw apparaten allemaal op te laden? Kijk dan eens bij dit artikel. Veel plezier alvast met jouw nieuwe pocket printer!

Over Telecomplaza.nl

Telecomplaza.nl maakt het eenvoudig om een telefoon met/of abonnement te kiezen. Door de praktische hulptools die we bieden kun je snel een goede keuze maken.

LAATSTE BERICHTEN

Mis niets!

Weekly Tutorial

Sluit Menu
×

Winkelmand