Beste smartwatch met belfunctie 2020

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp

Beste smartwatch met belfunctie 2020

Waarom ga je nog bellen met je telefoon als het ook met je horloge kan? Deze functie bestaat al een tijdje. In dit artikel leggen wij alles uit over een smartwatch met belfunctie. Daarnaast presenteren we nog een aantal smartwatches waarmee je kunt bellen.

Inhoud

Wat is een smartwacht?

Hier hebben we het al vaker over gehad, we zullen het daarom kort houden. Een smartwatch is eigenlijk een slim horloge die je koppelt met jouw telefoon. Smartwatches zijn er in verschillende soorten, vormen en merken. Smartwatches kunnen verschillende functies hebben. In dit artikel gaan we vooral in op de belfunctie van een smartwatch.

Waarom een smartwatch met belfunctie?

Een smartwatch met belfunctie kan handig zijn. Je hoeft niet iedere keer je telefoon uit je broekzak te halen. Dat scheelt als je veel moet bellen voor bijvoorbeeld je werk. Bij sommige smartwatches kun je alleen opnemen en ophangen via de smartwatch. Je belt dan alsnog via jouw smartphone. Er zijn als smartwatches waarmee je kunt bellen. Je hoeft dan niet nog eens je telefoon te pakken. In het filmpje hieronder wordt er een voorbeeld gegeven van een smartwatch waarmee je kunt bellen.

Heb ik een simkaart nodig om te bellen met een smartwatch?

Je hebt sowieso een simkaart nodig in je telefoon. Als het goed is, heb je die ook, anders kun je sowieso niet bellen met je telefoon en smartwatch. Bij veel smartwatches heb je geen extra simkaart nodig. Je kunt jouw telefoon dan vaak koppelen met wifi of bluetooth. Het nadeel is dan wel dat jouw telefoon dan wel in de buurt moet liggen. Er bestaan ook smartwatches waar je een aparte simkaart in moet stoppen. Het nadeel hiervan is dat je een extra simkaart nodig hebt. Een voordeel is wel dat jij niet extra een telefoon hoeft mee te nemen. Dit kan dus ideaal zijn voor kinderen. Als ze gaan buitenspelen zijn ze dan vaak bereikbaar, maar ze hoeven geen duur toestel mee te nemen.

Smartwatch voor kinderen met simkaart

Dit is een smartwatch voor kinderen met een simkaart. Zij kunnen dan bellen als er iets is, maar jij kunt ook bellen naar de smartwatch. Dit kan ideaal zijn. Kinderen hebben dan geen duur toestel mee. Er zit een prepaid simkaart in, je betaalt dus geen abonnementskosten. Hierdoor gaan ze ook niet over een bundel heen. Daarnaast heeft dit horloge nog meer verschillende functies. Ben jij benieuwd naar de actuele prijs en wat voor functies het horloge nog meer heeft? Bekijk het dan hier.

Naast de belfunctie van deze smartwatch, zit er ook een andere handige functie op.  Je kunt een veiligheidszone instellen. Als jouw kind zich buiten deze zone zich bevindt, dan krijg je een alarm signaal. Een nadeel van dit horloge is wel dat de GPS niet optimaal werkt. Maar voor deze prijs kun je dat misschien ook niet verwachten.

Geschikte smartwatches om mee te bellen

Hieronder hebben we een aantal smartwatches geplaatst waarmee je kunt bellen. Het is belangrijk om van te voren goed te kijken of je er een extra simkaart voor nodig hebt. De smartwatches hieronder zitten in verschillende prijsklassen. Ze kunnen allemaal andere functies hebben. Kijk dus van te voren goed welke functies je wil hebben. Daarnaast is het belangrijk om te kijken of de smartwatch compatibel is met jouw smartphone. Kijk altijd goed naar de specificaties en reviews op de website waar je het horloge gaat kopen. Wij proberen de website up-to-date te houden, helaas is dit niet altijd mogelijk en kan het zijn dat we een foutje maken. Controleer dus altijd van te voren even of alles klopt.

Hieronder plaatsen wij tien verschillende smartwatches, maar we kunnen niet zeggen welke nou het beste is. Dit verschilt echt per persoon. Iedereen heeft ook andere wensen en eisen. Daarom hebben wij hier verschillende smartwatches van verschillende merken naast elkaar gezet. Elke smartwatch heeft weer andere functionaliteiten en zit weer in een andere prijsklasse. Kijk daarom dus zelf welke functies jij wilt en wat voor jou de beste smartwatch is.

Samsung Galaxy Watch Active 2

Allereerst beginnen we met een Samsung smartwatch met belfunctie. Deze Samsung Galaxy Watch Active 2 is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Naast de belfunctie, zitten er nog veel meer functies op. Zo zitten er verschillende gezondheidsmeters in, zoals een stappenteller, caloriemeter, hartslagmeter, afstandsmeter en hoogtemeter. Ook kun je deze smartwatch onderwater omhouden. Is deze Samsung smartwatch met belfunctie iets voor jou? Bekijk meer specificaties en de prijs hier.

Apple Watch Series 5

Ook met deze smartwatch kun jij bellen. Dit horloge is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Daarnaast heeft deze smartwatch een always-on display en is hij compatibel met Spotify. Het is ook mogelijk om te betalen met deze smartwatch via Apple Pay. Kijk goed of jouw bank ondersteund wordt. Naast de standaard gezondheidsmetingen die hij kan uitvoeren, zoals bijvoorbeeld een stappenteller of hartslagmeter, heeft deze smartwatch ook een speciale geluid-app. Hiermee kan het aantal decibel gemeten worden. Hij waarschuwt dan als het geluid te hard is. Zo wordt de kans op een gehoorbeschadiging kleiner.

Deze Apple Watch Series 5 meet ook, net zoals veel andere smartwatches, jouw hartslag. Hij geeft een melding als er notificatie bij een afwijking. Ook kun je Siri alles vragen met de spraakfunctie. Het horloge gebruiken terwijl je aan het zwemmen bent? Geen probleem, dit horloge is geschikt voor onderwater. Denk jij dat dit horloge iets voor jou is? Bekijk dan de overige specificaties en de prijs.

Huawei Watch GT 2

Als je aan een smartwatch denkt, denk je misschien niet zo snel aan Huawei. Naast bijvoorbeeld Samsung, Apple of Garmin, heeft ook Huawei smartwatches. Deze Huawei Watch GT 2 heeft een stijlvol design. Het voordeel van deze smartwatch is dat hij een goede batterij heeft. Natuurlijk kun je ook met deze smartwatch gaan bellen. Ook is dit horloge geschikt om onderwater te gebruiken. Zorg wel dat je dan het juiste bandje om het horloge doet.

Deze smartwatch houdt ook je hartslag in de gaten en analyseert je ademhaling. Daarnaast geeft hij een score aan je slaapkwaliteit. Verder zit er een GPS op en diverse gezondheidsmetingen. Deze smartwatch is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Is deze smartwatch iets voor jou? Bekijk dan alle specificaties en de prijs!

Diesel On Axial Gen 5 Display Smartwatch

Deze Diesel On Axial Gen 5 valt je waarschijnlijk op door het design. Als je naar de andere smartwatches kijkt, heeft dit horloge wel een ander design. De buitenkant lijkt meer op een ‘echt’ horloge. Ook kun je met dit horloge bellen. Er zitten verschillende meters in en je kunt het horloge gebruiken tijdens het sporten en zwemmen. Hieronder kun je meer over deze smartwatch zien in het filmpje.

Samsung Galaxy Watch

Nu weet je het wel, maar je ook met deze smartwatch kun je bellen. Daarnaast heeft dit horloge diverse gezondheidsmeters. Download daarnaast geschikte apps. Ook dit horloge is geschikt voor onderwater. Dit horloge kun je dus voor veel sporten ideaal gebruiken. Tevens gaat de batterij lang mee. Door de NFC functie kun jij ook betalen met deze smartwatch (mits jouw bank wordt ondersteund). Klik op meer info voor meer specificaties en de actuele prijs.

Even tussendoor

Je hebt nu alles gelezen over een smartwatch met belfunctie. Daarnaast heb je al verschillende smartwatches gezien die geschikt zijn om mee te bellen. In dit artikel hebben we het ook al even gehad over de mogelijkheid om met een smartwatch te betalen. Lijkt jou dit iets? Dan kun je kijken of er een smartwatch is waar je mee kunt betalen en bellen. Wil je meer lezen over smartwatches waar je mee kunt betalen? Dan kun je verder lezen in dit artikel. Hieronder gaan we nog een paar smartwatches presenteren waarmee je kunt bellen. Zo kun jij een betere keuze maken welke smartwatch voor jou het beste is.

Lipa Metis Smartwatch

Naast de bovengenoemde smartwatches die in een hoger prijssegment vallen, hebben we hier juist een smartwatch die in een lager prijssegment valt, namelijk de Lipa Metis Smartwatch. Het is mogelijk om met deze smartwatch te bellen. Naast deze mooie functie, zit er ook een camera in deze smartwatch. Ook zit er een stappenteller in deze smartwatch. Een smartwatch hoeft dus niet duur te zijn. Is dit iets voor jou? Bekijk dan de aantrekkelijke prijs!

GPS horloge kind tracker VideoCall

Zoals we boven in dit artikel hebben besproken, zijn er smartwatches voor kinderen. In deze smartwatch moet wel een simkaart geplaatst worden. Dit is wel een speciale smartwatch. Naast normaal bellen met een smartwatch, kun je nu ook videobellen. Zo weet je altijd waar jouw kind is. Daarnaast zit er een SOS knop op dit horloge. Het horloge belt dan het vooraf ingestelde nummer. Dit horloge is waterdicht, dus ook geschikt in een zwembad. Een nadeel is wel dat je moet betalen voor beltegoed voor de simkaart. Maar al met al kan dit een handige smartwatch zijn voor kinderen. Ze hoeven dan geen dure telefoon mee te nemen.

Samsung Galaxy Watch 3

Weer een smartwatch met een chique design. Dit horloge is geschikt om mee te bellen. Daarnaast kun je ook betalen met deze smartwatch (mits jouw bank wordt ondersteund). Andere smartwatches die we hebben besproken waren vaak waterdicht, maar dat is horloge niet. Hier moet je dus mee oppassen. Wil je een horloge die je kunt omhouden met zwemmen? Dan zal je toch echt een ander horloge moeten pakken.

Deze Samsung smartwatch met belfunctie heeft verschillende gezondheidsmeters, zoals een stappenteller, trappenteller, slaapmeter, hartslagmeter en barometer. Wil je weten welke functies deze Samsung Galaxy Watch 3 nog meer heeft? Klik dan op meer info en zie de actuele prijs!

Sammit Smartwatch

Een goedkopere smartwatch waar je mee kunt bellen. Deze smartwatch is niet geschikt voor onderwater, maar dat mag je voor deze prijs ook niet verwachten. Wil je jouw gezondheid meten? Dan kun je misschien beter een andere smartwatch kiezen. Dit horloge heeft geen uitgebreide meters, maar je kunt bijvoorbeeld wel het aantal stappen meten. Er zit wel een camera ingebouwd. Al met al dus een eenvoudige smarwatch, maar voor deze prijs kan het wel heel interessant zijn.

Apple Watch Series 3

We sluiten de lijst af met de de Apple Watch Series 3. Dit is niet de nieuwste smartwatch van Apple, maar wel goedkoper dan de nieuwste. Ook met deze Apple Watch Series 3 kun je bellen. Deze smartwatch is waterdicht en kun je gebruiken tijdens het zwemmen. De GPS sensor toont je locaties en routes. Ook zijn er diverse gezondheidsmeter ingebouwd. Een nadeel van deze telefoon is dat hij alleen geschikt is voor iPhones. Al met al een smartwatch met veel functies voor een goede prijs.

Ten slotte

Nu heb je alles gelezen over een smartwatch met belfunctie. Zoals je hebt gezien, zijn er verschillende smartwatches met verschillende functies. De prijzen van deze smartwatches variëren dus ook sterk. Het is belangrijk om eerst te kijken welke functies je belangrijk vindt. Gebruik je het horloge elke dag en wil je er mee gaan sporten? Dan kun je misschien beter een duurdere pakken met veel gezondheidsmeters. Ga jij een smartwatch maar zelden gebruiken? Dan kun je misschien beter een goedkopere smartwatch kiezen. Kijk altijd goed op de website waar je het horloge gaat aanschaffen naar de specificaties. Wij proberen de website up-to-date te houden, maar het kan zijn dat deze informatie niet juist is. Controleer dus alles voordat je een aankoop doet. Hopelijk heb je een goede smartwatch gevonden met belfunctie. Veel plezier met de smartwatch!

Over Telecomplaza.nl

Telecomplaza.nl maakt het eenvoudig om een telefoon met/of abonnement te kiezen. Door de praktische hulptools die we bieden kun je snel een goede keuze maken.

LAATSTE BERICHTEN

Mis niets!

Weekly Tutorial