Telecomplaza.nl

Ben vriendenvoordeel

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp

Ben vriendenvoordeel

Heb je een abonnement bij de provider Ben? Dan is Ben vriendenkorting misschien wel iets voor jou! Jij en jouw vrienden kunnen geld verdienen. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dit artikel dan verder en wij leggen uit hoe het allemaal werkt.

Wat is Ben vriendenvoordeel

Als je een abonnement heb bij Ben, dan kun je andere mensen aandragen als klant. Daar krijg jij en de ander dan geld voor. Als je iemand aandraagt voor een sim only abonnement, dan delen jullie €16,50 samen. Als jouw vriend(jn) een abonnement afsluit met toestel, dan delen jullie samen €33. Is dat even mooi meegenomen? 

Hoe werkt Ben vriendenvoordeel?

Je kunt bijvoorbeeld jouw familie of vrienden benaderen, eigenlijk iedereen die je maar kunt bedenken. Als je het Ben vriendenvoordeel wil gebruiken, dan ga je naar deze pagina toe. Op deze pagina kun je een persoonlijke link aanvragen. Deze link kun je delen via bijvoorbeeld WhatsApp of andere social media kanalen. Als iemand zich aanmeldt dan delen jullie de vergoeding. In totaal mag je maar maximaal 20 mensen aanmelden voor Ben. Kijk goed bij de actievoorwaarden of dit nog actueel is.

Wanneer ontvang ik mijn geld?

Als jouw vriend(in) zich heeft aangemeld, dan heeft hij of zij 14 dagen bedenktijd. Als hij of zij dan nog klant is en niet heeft geannuleerd, dan krijgen jullie het geld terug via een korting op het factuur. Er zijn wel spelregels. Bekijk dus altijd eerst naar de exacte actievoorwaarden van Ben.

Ben abonnementen vergelijken

Nu heb je alles gelezen over Ben vriendenvoordeel. Wil je nu een ben sim only abonnement? Vergelijk deze dan hieronder! Wil je sim only abonnementen vergelijken van andere providers? Vergelijk ze dan hier!

Ben vriendenvoordeel

Over Telecomplaza.nl

Telecomplaza.nl maakt het eenvoudig om een telefoon met/of abonnement te kiezen. Door de praktische hulptools die we bieden kun je snel een goede keuze maken.

LAATSTE BERICHTEN

Mis niets!

Weekly Tutorial

Sluit Menu
×

Winkelmand