Telecomplaza.nl

Alles over KPN prepaid opwaarderen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp

Alles over KPN prepaid opwaarderen

Prepaid, bestaat dat nog? Ja dat bestaat zeker nog! In dit artikel leggen wij alles uit over prepaid van KPN, zoals wat prepaid is, hoe je KPN prepaid kunt opwaarderen en wat de mogelijkheden zijn van KPN prepaid.

Wat is prepaid?

Bij prepaid krijg je een simkaart waar je van te voren geld op moet zetten. Dit komt ook terug in de naam (pre betekent voor en paid betekent betaald). Als je het letterlijk zou vertalen staat er dus voorbetaald. Het is dus geen abonnement en je kunt zelf bepalen hoeveel geld je op de simkaart zet. Je koopt een tegoed van bijvoorbeeld €10 of €25. Vervolgens voer jij de code in op jouw telefoon. Dan is jouw prepaid tegoed opgewaardeerd. Normaal gesproken betaal je per sms, belminuut of mb. Sommige providers bieden een klein pakket die je dan kunt afnemen, bijvoorbeeld 1GB internet voor een maand en 200 sms`jes voor eenmalig €10.

Wat zijn de mogelijkheden bij KPN prepaid?

Allereerst heb je een simkaart nodig van KPN. Dan kun je ook nog eens kiezen of je een bundel wilt, dit is geen abonnementsvorm, maar deze moet je maandelijks activeren. In een bundel zitten meestal sms`jes, belminuten en mb`s. Dit kan goedkoper zijn dan wanneer je geen bundel afsluit. Als je geen bundel pakt, dan wordt er per belminuut, sms of mb een bedrag afgeschreven. 

Wat houden de KPN prepaid bundels in?

Bij KPN kun je verschillende prepaid bundels nemen. Sommige bundels zijn een maand geldig en andere bundels alleen een dag. Dit kan ideaal voor jou zijn. Er bestaan bundels waar je onbeperkt internet hebt voor een maand of dag. Deze prepaid bundels van KPN kun je dan afsluiten als jij het nodig hebt. Op deze pagina kun jij alle prepaid bundels van KPN zien.

Hoelang blijven de tegoeden geldig?

Jouw tegoeden blijven onbeperkt geldig. Alleen zit daar wel een kleine voorwaarde aan. Je moet minimaal één keer per half jaar een keer bellen, sms`en of internetten. Er moet dus minimaal één keer per half jaar geld van jouw tegoed worden afgeschreven. Het geldt dan niet als je gratis nummers gaat bellen of iemand jouw belt of een sms`je heeft verstuurd.

Als je dit niet doet, dan wordt jouw tegoed negentig dagen bevroren. Zorg dat je binnen die negentig dagen dan weer gaat opwaarderen bij KPN. Dan kun je weer bellen, sms`en en internetten. Daarnaast komt jouw bevroren tegoed ook weer terug.

Hoe controleer ik mijn KPN prepaid saldo?

Je hebt hier drie mogelijkheden voor. Als eerste kun je eenvoudig en gratis een sms`je sturen naar het nummer 1266 met het woord SALDO. Je krijgt dan een sms`je met je tegoed(en) terug. Ook kun je het nummer *101# bellen om je beltegoed op te vragen. Mocht je jouw extra bonustegoed willen opvragen, bel dan *107#. De laatste manier om jouw beltegoed te checken is om in te loggen op MijnKPN.

Hoe kan ik KPN prepaid opwaarderen?

Op deze pagina van KPN kun jij eenvoudig jouw tegoed opwaarderen via Ideal, PayPal of creditcard. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het online opwaarderen. Dit is dus een snelle en goedkope manier. 

Ook is het mogelijk om nog een opwaardeerkaart te kopen bij bijvoorbeeld een supermarkt of tankstation. Als je deze code hebt, dan kun je op twee verschillende manieren opwaarderen. Als eerste kun je naar het nummer 1266 een sms`je sturen met jouw opwaardeercode en daarachter zet je Opwaarderen neer. Een voorbeeld: ‘0123456789876543 Opwaarderen’. Dit verstuur je dan naar het nummer 1266. De kosten van het sms`je zijn gratis.

Je kunt ook bellen naar het nummer 1244. Kies vervolgens optie 9. Vervolgens toets je de opwaaardeercode en eindig je met een hekje #. Ook deze optie is gratis. De opwaardeercode bestaat uit zestien letters. Kijk dus goed wat voor jou de makkelijkste optie is.

Dan is er ook nog een optie om automatisch iedere maand jouw beltegoed op te waarden. Dit kun je via de MijnKPN app regelen.

KPN prepaid opwaarderen, je hebt er nu alles over gelezen en weet nu hoe het moet. Wil je toch liever naar sim only overstappen? Dan kun je hieronder KPN sim only abonnementen vergelijken. Op deze pagina kun je sim only abonnementen vergelijken van verschillende providers.

KPN prepaid opwaarderen

Over Telecomplaza.nl

Telecomplaza.nl maakt het eenvoudig om een telefoon met/of abonnement te kiezen. Door de praktische hulptools die we bieden kun je snel een goede keuze maken.

LAATSTE BERICHTEN

Mis niets!

Weekly Tutorial

Sluit Menu
×

Winkelmand