FAQ

Nee, wij hebben geen voorraad en winkel. Wij zijn een vergelijkingswebsite. Ons doel is dat jij snel en eenvoudig het juiste toestel/abonnement/accessoire kunt vinden. Wij sturen bezoekers door naar andere webwinkels en providers.

Nee, het vergelijken is gratis. Is dat even eens handig! Wij sturen websitebezoekers door naar andere webwinkels. Mocht een bezoeker een aankoop doen op die webwinkel, dan ontvangen wij eventueel een vergoeding. Jij betaalt niet meer, maar het bedrijf betaalt eventueel een vergoeding. Daardoor kunnen wij onze website verbeteren en zorgen dat je nog sneller en makkelijker kunt vergelijken!

Wij vinden het fijn als je tips of tops hebt over onze website. Alle feedback is welkom! Wil je ons een tip of een top geven, dan kan dat op het emailadres affiliadsmarketing@gmail.com.

We doen ons best om alles kloppend te houden. Het kan wel zijn dat je af en toe een foutje vindt. Deze kun je doorgeven via het mailadres affiliadsmarketing@gmail.com. Wij proberen de website up-to-date te houden, maar het kan dus zijn dat je een foutje tegenkomt. Het is dus belangrijk dat je altijd op de website van de aanbieder of provider de voorwaarden goed leest. De prijzen en informatie kunnen dus fout/niet actueel zijn op Telecomplaza.nl

Ja, dat kan. Op deze pagina lees je er meer over.