Hulptools

Bekijk onze hulptools en bespaar geld of tijd. Hierdoor kun jij misschien wel een betere keuze maken!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

Telecom hulptools

Hoeveel MB of GB heb ik nodig?

Met deze hulptool kun je berekenen hoeveel MB of GB je nodig hebt. Je kunt veel geld besparen, omdat de kans groter wordt dat je een betere bundel kiest. Deze hulptool is zeker de moeite waard!

Sim only met los toestel of abonnement met smartphone?

Kun je nu beter een sim only abonnement kiezen met een los toestel of juist een telefoon met abonnement samen? Dat is een lastige vraag, want het kan uiteindelijk veel geld schelen. Met deze hulptool kun je het eenvoudig berekenen!

Wat kan ik met de hulptools?

Ze zijn ingericht om het vergelijken makkelijker te maken. Dit kan zijn dat je hierdoor bijvoorbeeld sneller kunt vergelijken of wat geld kunt besparen. Daarnaast kan het zijn dat je, na het gebruik van de hulptools, nog beter achter je keuze staat. Als je even de tijd hebt, dan is het aan te raden om deze tools te gebruiken!

Welke tools zijn er?

Wij zijn vaak bezig met het bedenken van verschillende nieuwe hulptools. deze worden allemaal hier geplaatst. Houdt deze pagina daarom dus goed in de gaten. Zo kun jij dus een betere of snellere keuze maken.

Werkt het allemaal?

Ja, de hulptools werken allemaal goed. Meestal staat er ook bij de hulptool uitgelegd hoe de hulptool werkt. Sommige hulptools maken slechts ergens een schatting van. Bijvoorbeeld over hoeveel MB of GB je nodig hebt. Neem dit advies mee, maar ga er niet vanuit dat dit 100% klopt, want het blijft een (ruwe) schatting. Dit staat vaak ook bij de hulptool zelf uitgewerkt. Wij houden van transparantie. Daarom leggen wij ook uit hoe het werkt en hoe bijvoorbeeld iets in de hulptool berekend wordt.

Hulptools