De beste ASUS laptops 2021

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp

De beste asus laptops 2021

ASUS is een van de toonaangevende fabrikanten van pc-hardware ter wereld. Tegelijkertijd maakt het merk ook enkele van de beste laptops voor allerlei soorten gebruik en verschillende gebruikers. Het bedrijf heeft zijn portfolio in de loop der jaren uitgebreid en naast een solide portfolio van gaming-notebooks onder het ROG-merk (Republic of Gamers), biedt ASUS ook laptops in het low-end budgetsegment, zakelijke notebooks, laptops die geschikt zijn voor makers, en zelfs enkele echt goede Chromebooks.

Inhoud

Informatie over Asus

ASUS is een in Taiwan gevestigd, multinationaal computerhardware- en consumentenelektronicabedrijf dat werd opgericht in 1989. Gewijd aan het creëren van producten voor het slimme leven van vandaag en morgen, is ASUS ‘s werelds nummer 1 moederbord- en gamingmerk, evenals een top-drie consument notebook verkoper.

 

ASUS werd algemeen bekend in Noord-Amerika toen het in 2007 een revolutie teweegbracht in de pc-industrie met zijn Eee PC™. Tegenwoordig pioniert het bedrijf met nieuwe mobiele trends met de ASUS ZenFone™-serie, en ontwikkelt het snel virtual en augmented reality-producten, evenals IOT-apparaten en robottechnologieën. Meest recent introduceerde ASUS Zenbo, een slimme thuisrobot die is ontworpen om hulp, entertainment en gezelschap te bieden aan gezinnen.

 

In 2015 en 2016 erkende het tijdschrift Fortune ASUS als een van ‘s werelds meest bewonderde bedrijven, en de afgelopen vier jaar heeft Interbrand het meest waardevolle internationale merk van ASUS Taiwan gerangschikt. Het bedrijf heeft meer dan 17.000 medewerkers, waaronder een R&D-team van wereldklasse. Gedreven door innovatie en toegewijd aan kwaliteit, won ASUS 4.385 prijzen en behaalde het in 2016 een omzet van ongeveer US$13,3 miljard.

Beste Asus laptops

Belangrijkste sterke punten van Asus

Innovatieve eigenschappen: Asus heeft naam gemaakt in deze arena. Vorig jaar verbrijzelde het bedrijf de krantenkoppen met een innovatief ScreenPad (een touchpad dat ook dienstdoet als secundair scherm) en ErgoLyft-scharnier. Beide waren risico’s die later hun vruchten afwierpen en nu plukken ze de vruchten.

Schitterende ontwerpen

Asus steekt veel tijd en geld in het ontwerpen van elk van zijn laptops. Zowel van buiten als van binnen kun je zien dat er veel tijd en moeite in elk detail is gestoken. Van behuizingen van geborsteld aluminium tot de ingewikkelde schermontwerpen – niets wordt gespaard als het gaat om esthetiek. Het gloeiende toetsenbordpaneel op sommige van hun laptops en het exclusieve scharnierontwerp zijn daar het bewijs van. Andere fabrikanten zouden er rekening mee moeten houden, aangezien dit niveau van aandacht voor detail hen op de lange termijn zou kunnen onderscheiden van hun concurrenten.

Betaalbare prijs

Afgezien van het ontwerp is Asus er altijd in geslaagd om iets betaalbaarder te zijn in elke categorie waarin ze zich wagen. Ze hebben een lijst met enkele van de meest betaalbare laptops en in elke prijsklasse.

Is Asus een kwaliteitslaptop?

Ja, hun laptops zijn van hoge kwaliteit en kunnen concurreren met bijna elk ander beroemd laptopmerk op de markt.

 

De belangrijkste focus van Asus was om kopers van goedkope laptops opties te bieden die hen de prestaties geven waarnaar ze op zoek zijn tegen een betaalbare prijs. Ze maken echter ook premium laptops die wat meer kosten.

 

Als een van de beste computermerken heeft Asus optimale prestaties met de laagste specificaties. Naarmate computers en draagbare apparaten steeds populairder worden, wordt het voor bedrijven steeds moeilijker om zich te onderscheiden van de massa in de fel concurrerende markt.

 

Veel tech-enthousiastelingen zullen producten als Apple en Samsung schuwen vanwege hun respectievelijk hoge prijzen en lage prestaties. Voor merken met goodwill rekenen ze een premie, ook al bieden ze duurzaamheid en kwaliteit.

 

ASUS heeft in vergelijking ook een aanzienlijk marktaandeel. Met ASUS heeft de klant een verscheidenheid aan opties om uit te kiezen en specificaties voor elk budget. ASUS heeft een reputatie opgebouwd als een echt goed merk en een merk dat betrouwbare producten maakt, en de klantenservice van het bedrijf is uitstekend. Asus heeft 1796 onderscheidingen gekregen voor zijn innovatie, prestaties en ontwerp.

 

ASUS heeft een uitgebreide productreeks van computerapparaten van verschillende groottes om aan de behoeften van klanten te voldoen om een ​​betere gebruikerservaring te bieden. Zowel gaming- als zakelijke apparaten worden door hen geproduceerd.

 

Naast dat ze betaalbaar zijn, leveren ASUS-laptops eersteklas prestaties van krachtige, sterk geoptimaliseerde processors die langdurig zware belastingen aankunnen. Als een van de meest betrouwbare computerfabrikanten heeft ASUS naam gemaakt door gebruikers aanpasbare opties te bieden.

ASUS' ontwerp

Bij het bouwen van apparaten biedt Asus een hoog niveau van design, omdat ze veel aandacht besteden aan esthetiek. ASUS zet een stap voorwaarts met zijn ontwerpfilosofie gebaseerd op een moderne benadering en hedendaagse architectuur; altijd toezicht houden op de kwaliteit van de materialen die op elk apparaat worden gebruikt.

Naast het maken van mooie, slanke en stijlvolle apparaten, staat ASUS ook bekend om het produceren van dunne en lichte apparaten. Zo worden al zijn producten gekenmerkt door een minimalistische esthetiek, met een vleugje klasse.

ASUS' prijzen

ASUS-laptops zijn verkrijgbaar tegen een breed scala aan prijzen. Het budget van de klant bepaalt wat hij vindt. Asus maakt apparaten die zeer betaalbaar zijn voor zijn klanten en zelfs degenen met een laag budget hoeven geen fortuin uit te geven.

 

Ze kunnen functies krijgen aangeboden waarvan ze niet weten dat ze ze nodig hebben door een beetje toe te voegen aan hun vooraf bepaalde budget. Hoewel de prijzen misschien laag beginnen, kan het, als de specificaties van hoogwaardige onderdelen en machines worden gebruikt, net zo hoog oplopen als de kosten van de fabrikanten van hoogwaardige apparaten.

Iedereen kan iets leuks vinden bij ASUS. Het ASUS-merk biedt zijn klanten prestaties, betrouwbaarheid en duurzaamheid, aangezien zijn laptops zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de meest veeleisende omgevingen.

ASUS' garantie

Naast de eenjarige garantie die ASUS biedt, hebben andere fabrikanten mogelijk ook een garantie van twee jaar. Asus biedt ook een verlengde garantie voor zijn batterijen, die je kunt registreren bij aankoop van het product. Naast fabricagefouten en virussen dekt ASUS’ garantiedekking ongevallen en natuurrampen. Onderhoudskosten vallen ook onder de garantie.

Asus laptops

Laten we ASUS vergelijken met andere computermerken

ASUS-apparaten kunnen soms zonder duidelijk onderscheid worden vergeleken met andere merken, omdat elk van de producten die ze bouwen ook door andere fabrikanten wordt vervaardigd met identieke specificaties en prijzen. Companion-producten zijn onder meer HP, Dell, Lenovo, Acer, Samsung, enz.

 

Samsung, HP en Lenovo, die concurreren op het gebied van luxe en prijs, zijn goed gemaakt en goed gemaakt, maar Dell, Lenovo en Acer zijn praktisch en betrouwbaar. ASUS heeft functies die het boven zijn concurrenten stellen, zoals prachtige schermen op elk prijsniveau, aanpassingsopties, ScreenPad en ErgoLift; andere merken computers kunnen echter meer functies bieden waardoor ze ASUS voorblijven.

Tips bij het kopen van een laptop

Laptops zijn veelzijdig en hebben vele toepassingen. Maar voordat je er een aanschaft, zijn er een paar kritische factoren waarmee je rekening moet houden.

Levensduur batterij

Ten eerste de levensduur van de batterij. Voor reizigers en forensen die graag in de trein werken, ben je op zoek naar een laptop die urenlang gratis kan werken. Het is niet altijd mogelijk om een ​​locatie te vinden met een toegankelijk stopcontact, dus je wilt niet dat dit je werk beïnvloedt.

 

De levensduur van de batterij kan de grootte en prestaties van de laptop beïnvloeden. Kleinere laptops hebben bijvoorbeeld vaak een krachtige batterij, hoewel ze een scherm met een lagere resolutie hebben.

Als je op zoek bent naar een high-performer, bedenk dan dat de helderheid en hoge snelheid de batterijduur van de laptop kunnen verminderen.

Opslag

Vervolgens, hoe belangrijk is opslag voor jou? Nogmaals, reizen kan een laptop vereisen met uitstekende opslag om te voorkomen dat je een harde schijf meesleept. Maar als je vanuit huis werkt, heb je misschien geen last van een harde schijf op je bureau.

 

Bij het onderzoeken van de beste ASUS-laptops ontdekten we dat het budget een enorme impact heeft op de opslag. Goedkopere modellen hebben ongeveer 2 GB RAM, terwijl duurdere modellen ongeveer 18 GB bevatten.

Overweeg het primaire doel van ne laptop om een ​​beslissing te nemen. Als je software moet downloaden en dagelijks talloze bestanden moet opslaan, is grotere opslagruimte voordeliger voor je.

USB-poorten

Een andere kritische factor zijn de USB-poorten. De meeste laptopgebruikers kijken naar de schermkwaliteit, prijs, batterij en de kernaspecten van het apparaat. Maar negeer deze ‘kleinere’ functies niet.

Laad je graag je telefoon op terwijl je aan het werk bent? Misschien moet je apparaat worden aangesloten op een extra opslagruimte. Als je USB-poorten wilt activeren, kan dit de grootte van de laptop beïnvloeden. Daarnaast hebben sommige laptops ook al USB-C poorten. Kijk dit van te voren dus goed na. 

Overweeg je voorkeursbesturingssysteem

Een van de eerste dingen die je moet overwegen, is welk besturingssysteem je verkiest. Als het gaat om ASUS-laptops, heb je de keuze uit Windows of Chrome OS. Het kiezen van degene die je leuk vindt, is het belangrijkst.

Windows is het meest flexibele en toegankelijke besturingssysteem dat er is. Chrome OS is echter een lichtgewicht, eenvoudig besturingssysteem dat voor verschillende budgetten te vinden is met de keuze uit ultradraagbare modellen.

Single-Purpose laptop of hybride?

Misschien wil je ook nadenken of je een laptop voor één doel of een hybride wilt.

Veel laptops zijn er in een 2-in-1 model waarbij je het toestel door een snelle aanpassing als tablet kunt gebruiken. Hybriden hebben hun nut, maar als je niet geïnteresseerd bent in de tabletoptie, vind je vaak een hoger prestatieniveau op een traditionele laptop.

Scherm grootte

Laptops zijn er in vele maten, en het beeldscherm is waar dit het belangrijkst is. Dit zijn enkele van de meest voorkomende schermformaten:

11 tot 12 inch – Dunne en lichtgewicht systemen met kleine schermen, deze wegen traditioneel ongeveer drie pond.

13 tot 14 inch – Een balans tussen bruikbaarheid en draagbaarheid, dit is een populaire optie. Kies er een die minder dan vier pond weegt voor de beste veelzijdigheid.

15 tot 16 inch – De meest populaire van het stel, deze wegen ongeveer vijf tot zeven pond. Deze laptop is de juiste optie voor diegenen die een fors scherm willen en niet van plan zijn vaak met de laptop te reizen.

17 tot 18 inch – Als je apparaat bedoeld is voor thuisgebruik, is dit de optie die het meeste vermogen en een prominentere weergaveruimte biedt. Degenen die een hoge productiviteit belangrijk vinden of geavanceerde games willen spelen, zullen deze optie misschien leuk vinden.

Hoeveelheid RAM

Een ander ding om in gedachten te houden is hoeveel RAM je favoriete laptop biedt. Sommige laptops worden geleverd met 2 GB RAM. De meeste mensen zullen echter beter af zijn met 4 GB, 8 GB of zelfs 12 GB in de krachtigste machines.

Type processor

Naast RAM is de processor van een laptop van groot belang, omdat dit de drijvende kracht en het brein is. Dit heeft een aanzienlijke impact op de prestaties die je kunt verwachten, maar soms is groter niet beter.

Het hangt allemaal af van je specifieke doel van het bezitten van een laptop.

Intel i5 is een gemiddelde processor die bijna alles aankan, terwijl Intel i7 een stap hoger is. Deze zijn vaak de beste keuze voor gaming of videobewerking.

Intel Pentium- en Celeron-opties komen vaker voor in budgetlaptops en hebben een beetje tragere prestaties, hoewel ze nog steeds zeer goed in staat zijn om te browsen, documenten te bewerken en media te bekijken.

De beste asus laptops

Nu heb je alles gelezen over de beste ASUS laptops. Boven kun je de beste ASUS laptops vergelijken. Iedereen heeft andere wensen en eisen. Het is daarom moeilijk te zeggen wat de beste ASUS 

Over Telecomplaza.nl

Telecomplaza.nl maakt het eenvoudig om een telefoon met/of abonnement te kiezen. Door de praktische hulptools die we bieden kun je snel een goede keuze maken.

LAATSTE BERICHTEN

Mis niets!

Weekly Tutorial