SIM ONLY
VERGELIJKEN

Op de pagina kun je de beste sim only abonnementen vergelijken. Wil je zorgen dat je vrienden of familie ook snel kunnen vergelijken? Deel dan deze pagina!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

SIM ONLY VERGELIJKEN

Alles over telefoon met abonnement

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wil jij een telefoon met abonnement? Dan kun je hierboven gemakkelijk vergelijken. Als je nog wat vragen hebt begrijpen we dat. Hieronder geven we antwoord op veel gestelde vragen.

Telefoon met abonnement

Je kunt kiezen om een telefoon met abonnement samen te nemen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een los toestel met bijvoorbeeld prepaid of sim only. 

Waarom een sim only abonnement nemen?

Je kunt verschillende redenen bedenken om voor een sim only abonnement te kiezen. De eerste reden is flexibiliteit. Met een sim only abonnement kun jij jouw huidige smartphone behouden, mits deze simlockvrij is. Daarnaast kun je op elk moment een nieuwe smartphone nemen. Je zit dus niet aan een toestel vast. Switch je vaak van toestel, dan kan dat eenvoudig met een sim only abonnement. Je koopt dan zelf een smartphone en jouw sim only abonnement loopt gewoon door.  Ook kun je kiezen voor een sim only abonnement die je maandelijks kunt opzeggen. Dit kan bij verschillende providers.

Wat gebeurt er als ik over mijn bundel heen ga?

Gebruik je meer dan dat aantal belminuten, sms`jes of data (internet), dan ga je over jouw bundel heen en moet je wat extra betalen. Dat geldt ook als je een abonnement met toestel neemt. Gelukkig zorgen providers er vaak voor dat je eerst goed gewaarschuwd wordt als je over jouw bundel heen gaat. Daarnaast bieden providers vaak een plafond aan. Je kunt dan instellen dat je niet meer dan een bepaald bedrag per maand wilt betalen. Je rekening wordt dan ook niet hoger dan dat bedrag.

Welke providers worden meegenomen in de vergelijking?

De volgende providers worden meegenomen in de vergelijking: Ben, Budgetmobiel, Hollandsnieuwe, KPN, Lebara, Simpel, Simyo, Tele2, T-mobile, Vodafone en Youfone. Het kan zijn dat er ooit providers worden bijgevoegd of verwijderd. In de vergelijker kun je kijken welke providers op dit moment worden meegenomen. Wij streven erna om zo`n compleet mogelijke vergelijker te hebben.

Sim only korting

Wil jij korting op een sim only abonnement? Sommige providers hebben aanbiedingen, kijk dit goed na. Het kan zijn dat je bijvoorbeeld geen aansluitkosten hoeft te betalen. Daarnaast kun je nog wat besparen op jouw sim only abonnement. Zo kun je kijken naar de combivoordelen. Het is dus mogelijk om bijvoorbeeld een alles-in-één abonnement te combineren met een mobiel abonnement. Bij sommige providers krijg je dan korting of extraatjes, zoals exte=ra MB`s. Selecteer dit van te voren bij de vergelijker.

Toch een telefoon met abonnement?

Na het sim only vergelijken kan het zijn dat je toch even wilt kijken of een telefoon met abonnement misschien iets is. Dat kun je ook op Telecomplaza.nl doen. Vergelijk toestellen met abonnement hier. Hopelijk heeft dit je geholpen en heb jij een geschikt abonnement kunnen vinden. 

Telefoon met abonnement vergelijken

Als je een smartphone met abonnement wilt nemen, dan is het allereest handig om te weten welke smartphone je wilt nemen. Daarnaast 

Waarom geen sim only abonnement nemen?

Gebruik je meer dan dat aantal belminuten, sms`jes of data (internet), dan ga je over jouw bundel heen en moet je wat extra betalen. Dat geldt ook als je een abonnement met toestel neemt. Gelukkig zorgen providers er vaak voor dat je eerst goed gewaarschuwd wordt als je over jouw bundel heen gaat. Daarnaast bieden providers vaak een plafond aan. Je kunt dan instellen dat je niet meer dan een bepaald bedrag per maand wilt betalen. Je rekening wordt dan ook niet hoger dan dat bedrag.

Hoeveel MB of GB heb ik nodig?

Vind je het lastig om te bepalen hoeveel MB of GB je nodig hebt? Dan ben je niet de enige. Op deze pagina kun jij een goede inschatting maken hoeveel MB of GB jij nodig hebt. Daarnaast staan er tips om te kijken hoeveel MB of GB je nu verbruikt. 

Sommige mensen kiezen voor de veilige weg en nemen een grote bundel of zelf alles onbeperkt. Door even tijd te nemen en te kijken hoeveel MB of GB je nodig hebt, kun je al een aantal euro`s per maand besparen. 

Contractduur sim only

Vind jij het lastig om te bepalen voor hoelang jij een sim only abonnement het beste kunt afsluiten? Daar hebben we een aantal tips voor. Als je flexibiliteit belangrijk vindt, dan kun je misschien het beste een contract nemen die maandelijks opzegbaar is. Dit kan bij enkele providers. Je betaalt hier wel iets meer voor dan een langer contract.

Weet je zeker dat een abonnement die je gevonden hebt perfect is? Dan kun je ervoor kiezen om een langer contract af te sluiten. Deze zijn vaak iets goedkoper dan een contract die je maandelijks kunt opzeggen. Het sim only abonnement is dus wat goedkoper, maar je zit er wel iets langer aan vast. Kijk dus goed wat je wilt hebben.

Aansluitkosten sim only

Per provider betaal je vaak ook aansluitkosten. Deze prijzen kunnen flink verschillen. Op deze pagina kun je kijken hoe hoog de aansluitkosten per provider zijn.

Waar kan ik het beste mijn sim only abonnement afsluiten?

Het kan zijn dat hetzelfde sim only abonnement bij verschillende (web)shops andere prijzen heeft. Kijk dus in de vergelijker goed waar je het abonnement wilt afsluiten. Lees altijd goed de voorwaarden van het sim only contract en maak een keuze waar je het sim only abonnement gaat afsluiten.