SIM ONLY
vERGELIJKEN

Op de pagina kun je de beste sim only abonnementen vergelijken. Wil je zorgen dat je vrienden of familie ook snel kunnen vergelijken? Deel dan deze pagina!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

SIM ONLY VERGELIJKEN

Sim only vergelijken

Hierboven kun je sim only vergelijken. In deze geavanceerde, maar toch eenvoudige vergelijker, kun je snel sim only vergelijken. Vul eerst alle filters in en zie dan direct de beste deals. Hieronder staan nog tips zodat het sim only vergelijken makkelijker wordt.

Sim only (informatie)

Vergelijk op deze pagina verschillende sim only abonnementen. Daarnaast gaan we verder in op wat sim only nu eigenlijk precies is en hoe jij het beste sim only abonnement kunt vinden. Voor het vergelijken van sim only ben je bij Telecomplaza.nl op het juiste adres!

Wat is sim only?

De naam verraadt het misschien al. Een sim only abonnement is een abonnement zonder telefoon. Het is dus een abonnement op een simkaart. Deze abonnementen zijn vaak goedkoper dan abonnementen met een telefoon. Je betaalt dus alleen voor een bepaald aantal belminuten of sms`jes en MB / GB. Dit is een vast bedrag per maand. Stel je voor dat je 100 belminuten of sms`jes wilt en 1 GB internet, dan betaal je per maand een vast bedrag. Gebruik je meer dan dat aantal belminuten, sms`jes of data (internet), dan ga je over jouw bundel heen en moet je wat extra betalen. Dat geldt ook als je een abonnement met toestel neemt. Gelukkig zorgen providers er vaak voor dat je eerst goed gewaarschuwd wordt als je over jouw bundel heen gaat. Daarnaast bieden providers vaak een plafond aan. Je kunt dan instellen dat je niet meer dan een bepaald bedrag wilt betalen.

Wat is een provider?

We hebben het er net al over gehad en waarschijnlijk weet je ook wat een provider is. Als je dit al weet, dan kun je verder lezen. Een provider is eigenlijk de aanbieder van het abonnement. Zij zorgen ervoor dat jij jouw belminuten, sms`jes en data krijgt.

Waarom een sim only abonnement nemen?

Je kunt verschillende redenen bedenken om voor een sim only abonnement te kiezen. De eerste reden is flexibiliteit. Met een sim only abonnement kun jij jouw huidige smartphone behouden, mits deze sim lock vrij is. Daarnaast kun je op elk moment een nieuwe smartphone nemen. Je zit dus niet aan een toestel vast. Switch je vaak van toestel, dan kan dat met een sim only abonnement. Je koopt dan zelf een smartphone en jouw sim only abonnement loopt gewoon door. Deze staat daar los van. Dit zorgt dus voor flexibiliteit. Ook kun je kiezen voor een sim only abonnement die je maandelijks kunt opzeggen. Dit kan bij verschillende providers.

Waarom geen sim only abonnement nemen?

Als je een abonnement met toestel neemt, dan kan het zijn dat je een korting krijgt op een nieuwe telefoon. Deze korting krijg je bij sim only dan niet. Het kan zijn dat een sim only abonnement dus iets duurder is. Aan de andere kant kun je bij sim only ook wachten tot er een aanbieding is. Overweeg dus goed wat voor jou het beste is. Op deze pagina kun je berekenen of het goedkoper is om een sim only abonnement te nemen met een los toestel of juist een telefoon met abonnement samen.

Hoeveel MB of GB heb ik nodig?

Vind je het lastig om te bepalen hoeveel MB je nodig hebt? Dan ben je niet de enige. Op deze pagina kun jij een goede inschatting maken hoeveel MB of GB jij nodig hebt. Daarnaast staan er tips om te kijken hoeveel MB of GB je nu verbruikt. 

Welke providers worden meegenomen in de vergelijking?

De volgende providers worden meegenomen in de vergelijking: Ben, Budgetmobiel, Hollandsnieuwe, KPN, Lebara, Simpel, Simyo, Tele2, T-mobile, Vodafone en Youfone. Het kan zijn dat er ooit providers worden bijgevoegd of verwijderd. In de vergelijker kun je kijken welke providers op dit moment worden meegenomen.

Contractduur sim only

Vind jij het lastig om te bepalen voor hoelang jij een sim only abonnement het beste kunt afsluiten? Daar hebben we een aantal tips voor. Als je flexibiliteit belangrijk vindt, dan kun je misschien het beste een contract nemen die maandelijks opzegbaar is. Dit kan bij enkele providers. Je betaalt hier wel iets meer voor dan een langer contract.

Weet je zeker dat een abonnement die je gevonden hebt perfect is? Dan kun je ervoor kiezen om een langer contract af te sluiten. Deze zijn vaak iets goedkoper dan een contract die je maandelijks kunt opzeggen. Het sim only abonnement is dus wat goedkoper, maar je zit er wel iets langer aan vast. Kijk dus goed wat je wilt hebben.

Sim only korting

Wil jij korting op een sim only abonnement? Sommige providers hebben aanbiedingen, kijk dit goed na. Daarnaast kun je nog wat besparen op jouw sim only abonnement. Zo kun je kijken naar de combivoordelen. Het is dus mogelijk om bijvoorbeeld een alles-in-één abonnement te combineren met een mobiel abonnement. Bij sommige providers krijg je dan korting of extraatjes, zoals exta MB`s. Selecteer dit van te voren bij de vergelijker.

Aansluitkosten sim only

Per provider betaal je vaak ook aansluitkosten. Deze prijzen kunnen flink verschillen. Op deze pagina kun je kijken hoe hoog de aansluitkosten per provider zijn.

Waar kan ik het beste mijn sim only abonnement afsluiten?

Het kan zijn dat hetzelfde sim only abonnement bij verschillende (web)shops andere prijzen heeft. Kijk dus in de vergelijker goed waar je het abonnement wilt afsluiten. Lees altijd goed de voorwaarden van het sim only contract en maak een keuze waar je het sim only abonnement gaat afsluiten.

Toch een telefoon met abonnement?

Na het sim only vergelijken kan het zijn dat je toch even wilt kijken of een telefoon met abonnement misschien iets is. Dat kun je ook op Telecomplaza.nl doen. Vergelijk toestellen met abonnement hier. Hopelijk heeft dit je geholpen en heb jij een geschikt abonnement kunnen vinden. 

Sim only vergelijken