Alles over videobellen via WhatsApp

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp

Videobellen Whatsapp

Tegenwoordig kun je via WhatsApp ook videobellen. Dit is heel handig, want bijna iedereen met een telefoon, heeft WhatsApp. Het is een van/misschien wel de meest populaire app. Wij leggen in dit artikel uit hoe jij kunt videobellen via WhatsApp, wat de kosten daarvan zijn en of je ook via WhatsApp web kunt videobellen

Hoe werkt het videobellen van WhatsApp?

Je opent de app en gaat naar een gesprek toe. Rechtsboven in de hoek staat een klein cameraatje. Als je deze aanklikt dan start het videogesprek. Naast het cameraatje zie je een telefoon afgebeeld. Als je deze aanklikt, dan bel je die contactpersoon (zonder camera).

Werkt het ook met een WhatsApp groep?

Ja, dit werkt ook voor groepsgesprekken. Er zit wel een maar aan, je kunt maar maximaal zeven andere personen selecteren om deel te laten nemen aan het gesprek. Om een video of groepsgesprek te starten ga je als eerste naar de groep toe. Dan druk je rechtsboven op de telefoon met het plusje. Vervolgens selecteer jij de mensen die je wilt laten deelnemen in het (video)gesprek. Daarna kies je of je wilt beeldbellen of normaal bellen. Je kunt dus niet met een hele groep een gesprek voeren via WhatsApp.

Zitten er kosten aan videobellen via WhatsApp verbonden?

Nee, bellen via WhatsApp kost niets! Is dat even mooi! Om te bellen moet je wel internet hebben aanstaan. Probeer altijd te bellen via een (veilige) WIFI verbinding. Als je gaat bellen via mobiele data, dan kan het zijn dat je bundel opraakt of dat je zelfs extra kosten krijgt. Dar wil je natuurlijk ook niet hebben.

Is het mogelijk om via WhatsApp web te videobellen?

Momenteel is het nog niet mogelijk om via WhatsApp web te (video)bellen. Wellicht dat dit in de toekomst wel kan. Dit zou een mooie aanvulling zijn. Maar al met al mogen we al blij zijn dat we (gratis) kunnen bellen via WhatsApp.

Nu heb je veel geleerd over videobellen via WhatsApp. Wil je een abonnement met onbeperkt internet? Dan kun je deze hier vergelijken. Wil je juist een sim only abonnement met onbeperkt bellen en sms`en? Deze kun je hier vergelijken.

Videobellen WhatsApp

Over Telecomplaza.nl

Telecomplaza.nl maakt het eenvoudig om een telefoon met/of abonnement te kiezen. Door de praktische hulptools die we bieden kun je snel een goede keuze maken.

LAATSTE BERICHTEN

Mis niets!

Weekly Tutorial