Telecomplaza.nl

Beste Oneplus telefoons 2020

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp

Beste oneplus telefoons 2020

Misschien heb je al ooit eens over het telefoonmerk Oneplus gehoord. Nog niet? Geen probleem, in dit artikel gaan we er op in. Daarnaast plaatsen we de beste Oneplus telefoons in dit artikel. Na het lezen van dit artikel weet je alles over Oneplus telefoons en kun je een betere keuze maken welke telefoon het meest geschikt is voor jou. Daarnaast kun je eenvoudig de beste Oneplus telefoons hier vergelijken. Zowel een Oneplus telefoon met of zonder abonnement.

Inhoud

Over het merk Oneplus

Oneplus klinkt misschien nog redelijk nieuw voor je. Het is een Chinees merk dat in 2013 is opgericht. Oneplus is onderdeel van het merk Oppo. Oneplus probeert high-end telefoons te produceren voor een lagere prijs in die prijsklasse. Daardoor is Oneplus een interessant merk. Wil je meer lezen over het merk Oneplus? Dat kan hier.

Wat is de beste Oneplus telefoon in 2020?

Dit is lastig te zeggen. Iedereen heeft andere eisen en wensen. Natuurlijk hebben de nieuwere telefoons vaak betere specificaties. In 2020 is de Oneplus 8 en Oneplus 8 pro aangekondigd. Deze gaan we als eerste hier bespreken. Daarnaast zullen we andere Oneplus toestellen toelichten. Zo kun jij hopelijk een betere keuze maken.

Oneplus 8 Pro review

Deze telefoon behoort misschien wel tot een van de beste smartphones in de markt. Als eerste reviewen we de Oneplus 8 Pro en vervolgens de Oneplus 8. Daarna bespreken we de verschillen van deze telefoons zodat jij een goede keuze kunt maken. Ben je niet geïnteresseerd in de Oneplus 8 of in de Oneplus 8 Pro? Scroll dan verder en bekijk de andere toestellen van het merk Oneplus.

Deze telefoon kun je beschrijven als een high-end toestel voor een zachte prijs. Dit is het vlaggenschip van Oneplus voor het voorjaar van 2020. Dit toestel is super snel en geschikt voor bijvoorbeeld film kijken of om games te spelen. Het beeld heeft 120Hz verversingssnelheid, dit betekent dat het scherm 120 keer per seconden wordt ververst! Vaak hebben de toestellen van tegenwoordig 60 of 90 Hz. Alles lijkt hierdoor veel soepeler te gaan. Daarnaast is het beeldscherm heel helder. Door het 12GB (of 8GB) werkgeheugen kun je veel dingen tegelijkertijd doen. Even van Netflix naar Facebook en vervolgens naar YouTube gaan? Dat is geen probleem! 

Het opladen van deze Oneplus 8 Pro gaat ook razendsnel. Deze telefoon heeft een grote batterijcapaciteit van 4.510 mAh. Een nadeel van deze telefoon is dat er geen extern geheugen slot in deze telefoon zit. Je kunt de opslag dus niet met een micro-sd kaartje uitbreiden. Maar met 256 GB (of 128GB) intern geheugen is dit vaak ook niet nodig. Op deze telefoon zitten redelijk goede camera`s. Wil je echt een telefoon met een top camera? Dan moet je misschien toch even verder kijken. Er zit een goede camera op, maar het is dan weer niet de beste camera die op een telefoon zit. Al met al zijn wij erg onder de indruk van dit toestel. Dit toestel heeft goede specificaties voor een redelijke prijs. Ben jij benieuwd naar meer informatie en specificaties? Of juist benieuwd naar de actuele prijs? Klik dan op meer info. 

Wij vinden dit een super toestel voor een redelijke prijs
5/5

Vergelijk hieronder de prijzen van de Oneplus 8 Pro (12GB en 8 GB RAM). Kies ook direct welke kleur je wilt hebben. In de vergelijker hieronder staan alleen toestellen, dus zonder abonnement. Bekijk de prijzen bij verschillende (web)winkels. Mocht je dit toestel willen hebben met een abonnement samen? Bekijk de vergelijker dan onder aan de pagina en vergelijk de Oneplus telefoons met verschillende abonnementen!

Oneplus 8 review

Naast de Oneplus 8 Pro heeft het merk ook de Oneplus 8 uitgebracht. Dit toestel heeft iets minder goede specificaties dan de One plus 8 Pro. De prijs ligt daardoor dus ook lager. Als we alles over de Oneplus 8 besproken hebben, kijken we naar de verschillen tussen deze twee telefoons.

Deze telefoon, is net zoals de Oneplus 8 Pro, ook het overwegen waard. Hoewel de specificaties iets minder zijn, kan dit nog een mooi toestel voor jou zijn. Om te beginnen heeft dit toestel een werkgeheugen van 8 GB (of 12 GB) . Hierdoor kun je veel dingen tegelijk doen. Verwar het werkgeheugen niet met het intern geheugen. Dit toestel heeft een intern geheugen van 128 GB. Daarnaast is er ook een variant met 256 GB. Net zoals bij de Oneplus 8 Pro kun je dit niet met extern geheugen uitbreiden. Het is dus belangrijk om van te voren goed te kijken of 128 GB (of 256 GB) genoeg voor je is. Kijk nu eens hoeveel GB je verbruikt hebt op jouw telefoon. Zo kun je ongeveer een inschatting maken of dit genoeg is.

Ook dit toestel heeft een mooi groot scherm. Het beeld heeft een verversingssnelheid van 90 Hz. Dat is wel minder dan de Oneplus 8 Pro, maar wel al meer dan veel andere smartphones. Daarnaast bedraagt de batterijcapaciteit 4.300 mAh. Hierdoor kun je de telefoon lang gebruiken. De telefoon laadt, door WARP charge, snel op. Ook is de camera niet geweldig, maar wel voldoende voor een smartphone (mening). Wil je echt een smartphone waar je de beste foto`s mee kunt maken? Dan moet je misschien een toestel zoeken. Wil jij meer weten over dit toestel? Of wil je de actuele prijs weten? Klik dan op meer info. Daarnaast kun je hier losse Oneplus 8 toestellen vergelijken. Wil je liever een Oneplus 8 met abonnement? Scroll dan door naar onder. Daar kun je Oneplus telefoons met abonnement vergelijken.

Wij vinden dit een goed toestel voor een redelijke prijs
4.6/5

Verschil Oneplus 8 Pro en Oneplus 8 (Oneplus 8 Pro vs One plus 8)

Je hebt nu alles over deze toestellen gelezen. We kunnen veel over de verschillen tussen de Oneplus 8 en Oneplus 8 Pro vertellen, maar je hebt de verschillen misschien zelf al opgemerkt. Hieronder staat een filmpje waar de verschillen in worden besproken. De Oneplus 8 Pro heeft (iets) betere specificaties, maar is ook iets duurder. Kijk dus goed welke bij jou past.

Weet jij al welk toestel voor jou geschikt is? Vergelijk dan hieronder de prijzen van de Oneplus 8 en de 8 Pro. Zo eenvoudig was het vergelijken nog nooit! Wil jij liever een Oneplus toestel met abonnement? Scroll dan naar beneden en vergelijk de beste Oneplus toestellen met een abonnement!

Oneplus 6 128GB Dual Sim review

Daarnaast willen we graag de Oneplus 6 toelichten. De Oneplus 6 is op dit moment goedkoper dan de nieuwere Oneplus 8 versies. Met een RAM geheugen van 8GB en redelijk goede processor is deze telefoon redelijk snel. Daarnaast heb je 128GB inter opslagruimte. Het is helaas niet mogelijk om dit met een SD kaartje uit te breiden. Deze telefoon heeft een batterijcapaciteit van 3.400 mAh. Het is niet echt een high-end toestel, maar de prijs is ook stukke lager. Wil jij niet het nieuwste van het nieuwste hebben, maar wel een redelijk goede telefoon, dan is deze Oneplus 6 misschien wel iets voor jou!

Wij vinden dit een toestel met mooie specs voor een goede prijs!
4/5

Andere Oneplus telefoons 

Als je een Oneplus telefoon wilt hebben, heb je niet alleen de keuze uit de Oneplus 8 en de Oneplus 8 pro, maar ook uit meerdere toestellen. Hieronder kun je eenvoudig de prijzen van Oneplus toestellen vergelijken. Wil je toch liever een Oneplus toestel met abonnement? Scroll dan door naar beneden. Daar kun je andere Oneplus toestellen vergelijken.

Vergelijk Oneplus abonnementen

Wil jij een Oneplus telefoon met abonnement? Dat kan! Vergelijk hier snel en eenvoudig de beste Oneplus telefoons met abonnement. Selecteer eerst het toestel dat je wilt hebben. Vervolgens kun je invoeren hoeveel MB of GB je wilt hebben. Als laatste vul je in hoeveel belminuten je nodig hebt. Je ziet dat de beste deals van verschillende (web)winkels. Je kunt dan direct de (verschillende) prijzen van deze (web)winkels zien en een gunstige deal selecteren.

Conclusie

Je hebt nu alles gelezen over de beste Oneplus telefoons. Natuurlijk komen er nieuwe Oneplus toestellen uit en zullen de toestellen blijven ontwikkelen. Daarnaast is het voor iedereen verschillend wat nu de beste telefoon is. Wij hopen dat je geholpen bent en dat je een goed toestel gevonden hebt. Mocht je nu nog geen gepaste smartphone gevonden hebben, dan kun je hier losse smartphones vergelijken of smartphones met een abonnement. Mocht je wel een geschikt (los) toestel gevonden hebben, maar je zoekt nog een sim only abonnement, dan kun je die hier vergelijken.

Over Telecomplaza.nl

Telecomplaza.nl maakt het eenvoudig om een telefoon met/of abonnement te kiezen. Door de praktische hulptools die we bieden kun je snel een goede keuze maken.

LAATSTE BERICHTEN

Mis niets!

Weekly Tutorial

Sluit Menu
×

Winkelmand