Goedkoop Iphone abonnement 2021

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp

Goedkoop iPhone abonnement 2021

Je wil een nieuwe Iphone, maar eigenlijk wil je niet te veel betalen. Dat is heel logisch. In dit artikel gaan wij uitleggen hoe jij een goedkoop iPhone abonnement kunt zoeken en afsluiten. Krijg hier de tips zodat jij snel een passend en natuurlijk goedkoop iPhone abonnement kunt vinden. Er zijn een aantal trucjes om toch wat geld te besparen.

Inhoud

Goedkoop iPhone abonnement selecteren

Om een goedkoop iPhone abonnement te vinden, hebben wij een aantal tips opgesteld. Hieronder kun je al direct verschillende abonnementen met iPhone vergelijken. Wil je liever eerst de tips lezen over hoe je een goedkoop iPhone abonnement kunt selecteren? Scroll dan door naar onder.

goedkoop iPhone abonnement

Goedkope iPhone abonnementen vergelijken

Hieronder kun je direct iPhones met een abonnement vergelijken. Zo kun je in een oogopslag zien wat voor jou de beste deal is. Wil je een goedkoper iPhone abonnement? Scroll dan naar onder. Daar leggen wij alles uit over hoe jij een goedkoper iPhone abonnement kunt vinden

Goedkoop iPhone abonnement tips

Wij hebben een aantal tips opgesteld voor het vinden van een goedkoop iPhone abonnement. Deze tips kunnen helpen zodat je niet te veel gaat betalen. De tips staan hieronder en zijn makkelijk toe te passen. Wij helpen je met het zoeken naar een goedkoop iPhone abonnement!

Apple

Kies het juiste toestel

Om te beginnen is het belangrijk dat je eerst een toestel kiest die je wilt hebben. Een nieuwer toestel is vaak (bijna altijd) duurder dan een ouder toestel. Je kunt dus al geld besparen als je een (iets) ouder toestel neemt. Dit ligt erg voor de hand, maar denk er goed over na. Het kan je al flink wat geld besparen. Wil je toch de nieuwste iPhone nemen? Blijf ook dan verder lezen. We geven nog meer tips over hoe jij een goedkoop iPhone abonnement kunt selecteren.

Daarnaast worden refurbished iPhones steeds populairder. Refurbished betekent eigenlijk gerenoveerd. Je koopt dan eigenlijk een telefoon die meestal gebruikt is en grondig is nagekeken. Mocht het nodig zijn geweest, dan zijn er een aantal onderdelen vervangen. Het voordeel van een refurbished iPhone is dat het vaak minder geld kost, maar het nadeel is dat je geen nieuw toestel hebt. Overweeg dit van te voren goed. Mocht je toch een refurbished iPhone willen, dan kun je er ook een sim only abonnement bijnemen.

Soort abonnement

Allereest moet je weten of je een abonnement wil met smartphone of juist een los toestel met sim only abonnement. Op deze pagina kun jij berekenen of het goedkoper is om een sim only abonnement met een los toestel te nemen of juist een toestel met abonnement. Dit helpt al om een goedkoop iPhone abonnement te selecteren.

Contractsduur

Daarnaast is de contractduur van het abonnement ook bepalend voor de prijs van het abonnement. Vaak zijn de abonnementen bij providers goedkoper als het abonnement voor een langere periode afsluit, bijvoorbeeld voor twee jaar. Als je liever flexibel wilt zijn, dan kun je vaak een contract nemen die je maandelijks kan opzeggen. De prijs van het abonnement zal dan wel (iets) stijgen. Dat verschilt ook per provider. Als je een goedkoop iPhone abonnement wilt hebben, dan kan het misschien voordeliger zijn om een langere contractduur te nemen. Denk er wel aan dat er ook een aantal nadelen aan een lang contract zitten.

Weet hoeveel MB of GB je nodig hebt

Daarnaast kun je geld besparen als je weet hoeveel internet (data) je nodig hebt. Vaak weten mensen dit niet of hebben ze geen zin om dit even te controleren. Ze nemen dan vaak onbeperkt internet, terwijl ze maar bijvoorbeeld 10 GB nodig hebben. Je betaalt dan misschien wel €10 meer per maand. Als je een contract hebt van twee jaar (24 maanden), dan kan dat flink oplopen.

Even controleren hoeveel MB of GB je nodig hebt, kan al veel geld besparen. Wij hebben een tool gemaakt waardoor jij kunt berekenen hoeveel MB of GB je nodig hebt. Dit is slechts een schatting, maar kan wel een controle middel zijn. Daarnaast hebben we een artikel geschreven over hoe je kunt achterhalen hoeveel MB of GB je nodig hebt.

Weet hoeveel belminuten of sms`jes je nodig hebt

Het is zeer belangrijk dat je weet hoeveel data je nodig hebt, maar het is ook heel belangrijk dat je weet hoeveel sms`jes of belminuten je nodig hebt. Tegenwoordig bellen veel mensen niet meer via de huistelefoon, maar juist via een smartphone. Het kan zijn dat je dus veel met jouw smartphone belt. Maar het is tegenwoordig ook mogelijk om via WhatsApp te bellen. Daarvoor heb je een goede internetverbinding nodig. Je verbruikt dan geen echt belminuten. 

Kijk dus goed hoe vaak je belt en of dit via WhatsApp gaat of niet. Als je niet veel belt dan is het misschien ook wel onnodig om onbeperkt bellen en sms`en in je bundel te stoppen. Hierdoor kun je weer geld besparen. Het is dus aan te raden om te kijken hoeveel jij de laatste maanden gebeld. Daarnaast is het wel aan te raden om enkele belminuten / sms`jes in je bundel te nemen. Mocht je een keer in nood zitten, dan kun je altijd bellen. Nu je weet hoeveel belminuten, sms`jes en internet je nodig hebt, gaan we kijken naar de andere tips om een goedkoop iPhone abonnement te selecteren.

Combivoordelen

Over de bovenste tips heb je vast al eens over nagedacht. Over deze tip misschien nog niet. Als je (bijvoorbeeld) jouw alles-in-één pakket combineert met jouw mobiel abonnement, dan kan het zijn dat je combivoordelen krijgt. Je krijgt dan bijvoorbeeld korting of extraatjes (zoals bijvoorbeeld dubbele MB`s). Dit is niet mogelijk bij alle providers. Klik voordat je gaat vergelijken op filter. Zo kan het zijn dat je een goedkoop iPhone abonnement kan vinden. Lees ook de andere handige tips!

Verschillende webwinkels

Het is misschien een beetje vreemd, maar het kan zijn dat hetzelfde abonnement misschien bij een andere (web)winkel goedkoper of juist duurder is. Dit komt waarschijnlijk doordat sommige partijen veel telefoons tegelijkertijd inkopen. Hierdoor kunnen ze de telefoons iets goedkoper aanbieden. In onze vergelijkers kun je de prijzen van verschillende webwinkels direct zien. Dat is handig omdat het jou veel tijd scheelt met zoeken. Er worden een aantal webwinkels meegenomen, dus niet allemaal. Het kan je al enorm helpen door de prijzen van verschillende webwinkels te vergelijken om een goedkoop iPhone abonnement te vinden. 

Selecteren van de juiste provider

Dit ligt misschien ook voor de hand, maar bedenk bij welke provider je wilt zitten. De ene provider is duurder dan de andere. Maar de duurdere provider heeft misschien weer een beter netwerk. Vraag ook eens aan familie of vrienden bij welke provider zij zitten en wat zij daarvan vinden. 

Goedkoop iPhone abonnement vergelijken

Opslagruimte

iPhone kun je niet uitbreiden met een sd-kaartje (externe opslag). Je moet dus van te voren bepalen hoeveel opslag je nodig hebt. Dat kan vervelend zijn, maar ook hier kun je weer voordeel halen. iPhones zijn er vaak in verschillende uitvoeringen. Je kunt dus een toestel selecteren met 64 GB intern opslagruimte, maar ook met bijvoorbeeld 128 GB of 256 GB. 

Als je weet dat je niet veel nodig hebt, dan kun je een toestel selecteren met wat minder intern geheugen. Deze toestellen zijn vaak goedkoper. Dit helpt dus om een goedkoper iPhone abonnement te selecteren.

Om te bepalen hoeveel intern geheugen jij nodig hebt, kun je kijken hoeveel intern geheugen je nu gebruikt. Daarnaast is het goed om te kijken naar jou toekomstverwachting. Wil je bijvoorbeeld meer apps gaan downloaden of juist meer foto`s of filmpjes maken, dan kun je misschien beter een iPhone kiezen met meer intern opslagruimte.

Goed zoeken

De laatste tip is gewoon goed zoeken. En het uitzoeken van een goedkoop iPhone abonnement kan eventjes duren. Heb je daar geen zin in? Dan kan het zijn dat je een abonnement pakt dat je misschien ook goedkoper had kunnen krijgen. Om het zoeken makkelijker te maken hebben wij verschillende vergelijkers. Deze heb je al bovenaan deze pagina gezien. Hieronder zullen we het gebruik van de vergelijker nog even toelichten. Daarnaast staan er verschillende vergelijkers om voor jou het vergelijken makkelijker te maken. Zo kun je eenvoudig een goedkoop iPhone abonnement vinden. Goed zoeken is dus echt belangrijk voor het vinden van een goedkoop iPhone abonnement. Zonder goed zoeken wordt het dan ook vrij lastig. Gebruik de bovenstaande tips en het zoeken wordt dan ook makkelijker.

Vergelijker gebruiken

Als je op zoek wilt gaan naar een goedkoop iPhone abonnement, dan kun je de handige vergelijkers gebruiken. Met de tips die je hebt gelezen, en de goede instellingen in de vergelijker, vind jij eenvoudig de beste en goedkoopste iPhone abonnementen die voor jou geschikt zijn!

Weet je al welk toestel jij wilt hebben? Vul deze dan direct in. Vervolgens kun je invullen hoeveel MB of GB je nodig hebt. Daarnaast vul je in hoeveel belminuten of sms`jes je wilt hebben. Nu kun je al beginnen met vergelijken. 

Als je op filter klikt, dan kun je nog wat extra dingen invoeren. Dit is heel handig als je op zoek bent naar een goedkoop iPhone abonnement. Vul het gewenste contractduur in. Verder kun je nog de combivoordelen invullen. Deze hebben we ook al besproken. Al laatste kun je nog invullen of je 3G of meer, 4G of meer of 5G of meer wilt hebben. Nu je dit allemaal hebt gedaan, ben je klaar om te gaan vergelijken. Kijk goed bij welke webwinkel het goedkoopste is. Daarnaast is het aan te raden om altijd de voorwaarden van het contract door te lezen op de website van de webwinkel of provider.

Losse iPhones

Heb je geen geschikt of goedkoop iPhone abonnement gevonden? Dan kun je misschien een los toestel kopen. Op deze pagina kun je losse telefoons vergelijken. Het is eenvoudig om een toestel te selecteren en direct de prijzen te zien. Je ziet dan ook de prijzen van verschillende webwinkels. Zoals we al hebben verteld is het dus ook mogelijk om een los toestel te selecteren met een sim only abonnement. Dat heeft voordelen, maar ook nadelen. Op deze pagina kun je berekenen of je nou goedkoper uit bent met een los toestel en sim only of juist een abonnement met toestel samen. Daardoor kun je misschien wel een goedkoop iPhone abonnement vinden.

iPhones vergelijken

Tot slot

Je hebt nu alles gelezen over hoe je een goedkoop iPhone abonnement kunt selecteren. Hopelijk heb je wat gehad aan de tips die wij hebben gegeven en heb jij een geschikt abonnement en toestel gevonden. Mocht je nog meer over Apple willen lezen, dan kun je dat hier doen. Mocht je toch liever een abonnement met willen hebben, zonder iPhone, maar bijvoorbeeld met een Samsung telefoon? Dan kun je deze hier eenvoudig vergelijken. Hopelijk heb je gevonden wat je wilde. 

Over Telecomplaza.nl

Telecomplaza.nl maakt het eenvoudig om een telefoon met/of abonnement te kiezen. Door de praktische hulptools die we bieden kun je snel een goede keuze maken.

LAATSTE BERICHTEN

Mis niets!

Weekly Tutorial