Beste Philips TV`s met Ambilight

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp

Beste philips tv`s met ambilight

Een nieuwe TV waar je indruk mee maakt, die wil iedereen toch hebben?! In dit artikel gaan we kijken naar de best Philips TV met Ambilight van dit moment (2020). Ambilight zorgt ervoor dat tv of serie kijken een speciale ervaring wordt. Je denkt nu vast dat dit veel kost, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn! In dit artikel bespreken we verschillende Philips TV`s met Ambilight in verschillende prijsklassen. Weet je nog niet wat Ambilight is? Geen zorgen, dit leggen wij ook uit.

Inhoud

Wat is Ambilight?

Ambilight, je hebt er misschien al ooit een over gehoord. Philips heeft Ambilight ontwikkeld. Ambilight staat voor Ambient Lighting. Dit betekent sfeervolle verlichting. Het is een lichttechnologie die bij televisies gebruikt wordt. Een TV met Ambilight verlicht de muur achter de TV. Het doel is dan ook om een nog betere en intensere kijkervaring te geven. De kleuren op de muur worden aangepast op basis van de kleuren die op TV zijn. 

Dit is niet alleen een mooie ervaring voor bij het TV kijken, maar ook voor het gamen. Speel jij bijvoorbeeld FIFA, dan zal de achtergrond vaak groen kleuren. Games, series, films, muziek en televisieprogramma`s krijgen met Ambilight meer ‘leven’.

Als je een Philips TV hebt met Ambilight, dan zitten er vaak verschillende functies op. Er zitten vaak ook andere functies op, zoals audio volgen. Het licht reageert dan op de muziek. Daarnaast kun je vaak ook één kleur instellen met Lounge Light. Ambilight biedt vele mogelijkheden.

We hebben het nu genoeg gehad over Ambilight. Hieronder staan verschillende TV`s van Philips met Ambilight. We hebben TV`s gekozen uit verschillende prijsklassen. Wij geloven er niet in dat één TV het beste is. Dat verschilt echt per persoon. Iedereen heeft andere eisen en wensen. Vandaar dat hier verschillende Philips TV`s staan met Ambilight. Hopelijk kun jij een mooie TV vinden en wie weet creëer jij snel extra sfeer in de huiskamer!

We beginnen met een mooie en betaalbare Philips TV met Ambilight. Deze TV heeft een beelddiagonaal van 55 inch. Dat komt overeen met 140 cm. De TV is voorzien van Ultra HD waardoor het beeld haarscherp eruit ziet. Daarnaast is het ook een Smart TV. Op de afstandsbediening zit zelfs een Netflix knop. Ideaal voor de echte film en serie liefhebber! Met Ambilight wordt dit een intensere ervaring!

Onze review:
4.5/5
Onze review:
5/5

Nadat we hierboven een redelijk goedkope Philips TV met Ambilight hebben gezien, kijken we nu even naar een wat duurdere variant. Bekijk hier de Philips 55Oled+ 935 review.

Deze televisie heeft een schermdiagonaal van 55 inch (140cm). Daarnaast zorgt het ultra HD/4k beeldscherm voor adembenemende beeldkwaliteit.  Deze Philips 55Oled+ 935 heeft een beeldverversing van maar liefst 100 Hz! Ook komt er fantastisch geluid uit. Ligt deze Philips 55Oled+ 935 boven jouw budget? Kijk dan hieronder verder.

Een 43 inch (109 cm) Smart TV van Philips met Ambilight. Deze TV is kleiner dan de TV`s die hierboven staan. Daarnaast zit deze Philips TV ook in een lagere prijsklasse. De maximale resolutie is Ultra HD/4k. Deze televisie beschikt over 3 HDMI poorten. De beeldverversing bedraagt 50Hz. Ben je op zoek naar een nieuwe TV met Ambilight, maar wil je niet te veel uitgeven? Dan is deze Philips 6800 series misschien wel iets voor jou!

Onze review:
3.5/5
Onze review:
4.7/5

Deze Philips 55OLED854 heeft een geweldig 4K OLED scherm. Natuurlijk heeft deze televisie ook Ambilight. Daarnaast heeft deze televisie een beeldverversing van wel 100 Hz! Wil je andere apparaten aansluiten op deze televisie, zoals een Playstation of XBOX? Dat kan gemakkelijk met de 4 HDMI poorten. Benieuwd naar de actuele prijs en de overige eigenschappen van deze Philips 55OLED854 TV? Lees snel verder!

Even tussendoor...

Heb je al een mooie Philips TV met Ambilight op het oog? Mooizo! Als dat nog niet het geval is kun je onder nog andere Philips TV`s met Ambilight vinden. Naast Ambilight zijn er ook nog een aantal andere manieren om intenser te genieten van een film, serie, game of televisieprogramma. Dat zetten we hier even op een rijtje neer.

Soundbar of home cinema set

Om een nog intensere TV ervaring te krijgen, kun je ook kijken om het geluid aan te passen. Sommige TV`s geven al prachtig geluid, maar je kunt altijd een Philips TV met Ambilight uitbreiden met bijvoorbeeld een soundbar of een home cinema set. Een Philips TV met Ambilight en bijvoorbeeld een soundbar geeft een hele mooie televisie ervaring. 

Philips Hue

Naast Ambilight, kun je ook eens kijken of Philips Hue iets voor jou is. Philips Hue is een slim draadloos verlichtingssysteem waarmee je jouw verlichting kunt regelen. Je kunt dus op ieder moment een mooie sfeer realiseren. Deze lampen kun je ook koppelen met een Ambilight TV. Dan verschijnen de kleuren niet alleen op een muur achter de televisie, maar ook door de hele kamer! Hieronder zie je een voorbeeld van een Philips TV met Ambilight en Philips Hue. Zo maak jij de gehele ervaring compleet!

Jij bent nu zeker vast net zo enthousiast als wij! Hier kun je meer lezen over Philips Hue. Kijk wel altijd goed of je alle lampen kunt aansluiten op jouw Philips TV met Ambilight. Dus kijk goed wat je allemaal nodig hebt om Philips Ambilight te combineren met Philips Hue. Met deze ervaring zorg jij dat je vrienden versteld staan. Ook wordt een avondje thuisblijven extra interessant gemaakt. Nu je alles over deze mogelijkheden weet, gaan we weer snel verder kijken naar andere Philips TV`s met Ambilight. Wil je nog meer lezen over Philips Hue? Klik dan onder op de knop.

Een mooie Philips Smart TV met Ambilight. Deze TV heeft een schermdiagonaal van 50 inch (127 cm). Daarnaast is het geluid van Bowers & Wilkens. Hierdoor creëer je echt een thuisbioscoop. Het beeld wordt 60x per seconden ververst. Met vier HDMI poorten kun je veel apparaten koppelen. Wij vinden dit een mooie televisie die voor een goede prijs! Lees snel meer en bekijk de actuele prijs op bol.com.

Onze review:
4.6/5
Onze review:
4.75/5

Creëer een bioscoopervaring in jouw eigen huiskamer met deze Philips 55OLED934/12 4K TV. Met het prachtige 55 inch(140 cm) OLED scherm kijk je naar een prachtig beeld. Daarnaast hoef je geen soundbar aan te schaffen omdat er al een zit ingebouwd. Deze TV beschikt ook over een spraakbediening. Al met al vinden wij deze Philips 55OLED934/12 4K TV een hoogstandje. 

Een ander formaatje dan dat we al hebben besproken. Dit is namelijk een 32 inch (81 cm) Full HD Philips TV met Ambilight. Het is ook een smart TV met een LED beeldscherm. Per seconde wordt het beeld 50x ververst. Deze TV beschikt over vier HDMI poorten. Dit is, zoals gezegd, een kleinere TV dan dat we al besproken hebben. Het beeld is Full HD en ten opzichte van de bovenstaande TV`s is het dus wat minder. Aan de andere kant is de prijsklasse ook lager.

Onze review:
3.5/5
Onze review:
4.6/5

Dit is een 43 inch (109 cm)Philips TV met Ambilight. Deze Smart TV heeft drie HDMI poorten. In deze TV zit Google Assistant ingebouwd. Het beeld wordt 50x per seconde ververst. Deze Ultra HD/4K TV heeft een mooi formaat en is scherp geprijsd. Met Ambilight wordt het TV kijken een nog mooiere ervaring! Lijkt dit jou een geschikte TV? Bekijk dan de actuele prijs. Daarnaast kun je nog verder kijken naar de andere specificaties van deze Philips televisie.

Wil jij een grote TV? Dan is deze televisie misschien wel iets voor jou. Deze Philips The One 70PUS7304/12 heeft een beeldschermdiagonaal van maar liefst 70 inch, dat komt overeen met 178 cm! Kijk naar het prachtige Ultra HD/4k beeld. Deze televisie heeft vier HDMI poorten. Per seconde wordt het beeld 50x ververst. Denk jij dat deze Philips The One iets voor jou is? Bekijk dan de actuele prijs van deze Philips The One. Daarnaast kun je nog kijken naar de overige eigenschappen.

Onze review:
3.5/5

Televisie kopen tips

Het klinkt vaak aantrekkelijk om een grote TV te nemen. Het is wel belangrijk om een televisie te nemen die in jouw thuisomgeving past. Daarbij moet je ook rekeninghouden met de kijkafstand. Staat de televisie ver van de bank af? Dan kun je een grotere televisie nemen. Staat hij wat dichterbij de bank, dan is een kleinere televisie misschien wel handig. Hier kun je meer lezen over de kijkafstand en het formaat van de televisie.

Daarnaast is het belangrijk om te kijken of de televisie wel alle aansluitingen heeft die je nodig hebt en of je bijvoorbeeld jouw alles-in-één pakket kunt aansluiten op de televisie. Dit zijn allemaal dingen om rekening mee te houden voordat je een televisie gaat kopen. Kijk dit dus altijd goed na op de website van de aanbieder.

Zoals je hebt gezien, hoeft Ambilight niet duur te zijn. De verschillen in de prijs komen met name door de functies, grootte en kwaliteit van de televisie. Het is aannemelijk dat een televisie van €2.000 een betere beeldkwaliteit heeft dan een televisie van bijvoorbeeld €550. Kijk dus van te voren goed wat jouw wensen zijn en weet wat je kunt verwachten.

Denk ook goed na of je de televisie wilt neerzetten of ophangen. Het is ook mogelijk om speciale beugels te kopen om de televisie op te hangen. Denk hier dus goed over na voordat je een Philips met Ambilight televisie gaat kopen.

Tot slot

Je hebt nu alles gelezen over Philips TV`s met Ambilight. Met een Philips Ambilight TV zorg jij dat je jouw vrienden zich verbazen. Je creëert als het ware een thuisbioscoop. Games, films, series en televisieprogramma`s zijn nooit meer hetzelfde als voorheen. Daarnaast kun je met Philips Hue alles nog mooier maken. Heb jij al een mooie TV op het ook? Mooizo! Ben je nog aan het zoeken of wil je toch een andere tv (zonder Ambilight)? Dan kun je hier verder zoeken. Bedankt voor het bezoeken van Telecomplaza.nl! Wij hopen dat we jou een stukje verder hebben kunnen helpen voor het vinden van een geschikte Philips TV met Ambilight. 

Over Telecomplaza.nl

Telecomplaza.nl maakt het eenvoudig om een telefoon met/of abonnement te kiezen. Door de praktische hulptools die we bieden kun je snel een goede keuze maken.

LAATSTE BERICHTEN

Mis niets!

Weekly Tutorial